söndag 31 januari 2010

Nätverksträff nr 10

Tänk att vi redan haft 10 st nätverksträffar! Helt fantastiskt! Idag tyckte nätverkshandledare M att vi skulle vara stolta över vårt nätverk, och det är vi oxå! Tack snälla ni som deltar, det betyder så himla mycket att ni vill vara med och hjälpa oss med och omkring Felix.
.
Vi gick igenom om målen vi satt tidigare var uppnådda, fick nytt material, nya tips och läxor till nästa gång när vi ses i mars. Vi ska tänka på vilka ord det är som Felix INTE kan och sen ska dom som inte kan handalfabetet lära sig det.


Vi åt oxå en god kaka, eller vi åt av två...., men delger gärna receptet på den ena.

Fryst hallontårta 8 bitar

300 g mandelmassa
1 ägg
2 äggvitor
Fyllning: 3 dl vispgrädde
1 dl lätt crème fraiche
1 dl florsocker
2 äggulor
1/2 liter fäska eller frysta hallon, ca 250 g

GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassa och rör ner ägg och äggvita. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen 15-20 min. Låt kakan kallna. Vispa grädden riktigt hårt. Vispa ihop lätt crème fraiche, florsocker och äggulor. Halvtina och mosa hallonen. Rör ner äggsmeten och hallonen i grädden. Bred ut hallongrädden över kakan i formen. Täck med plastfilm och frys i minst 4 tim. Låt tårtan stå framme ca 30 min. före serveringen. Garnera med hallon.

Idag dag händer det lite mer...


Först gympa med hela familjen. Vi tränade bl a på att kasta och ta emot bollar och ärtpåsar. Vi fick lära oss att det var bra för att koppla ihop ögon och händer då det oxå kan underlätta när det kommer till att tex skriva. Felix älskar gympan!
.
Nu ska vi hem och äta korv och bröd och sen kl 14 har vi nätverksträff med våra nära och kära.
.
Jesper ville åka skridskor ikväll, vi får se om vi kan smörja farfar så kanske han kan följa med...

lördag 30 januari 2010

Värdelös dag igår....

Fick iof en del gjort hemma men gud vilken seg dag... Meningen var att vi skulle åka till Arboga och åka skidor med Jesper, farfar skulle ha de två minsta. Men eftersom att det var -16 så bestämde vi oss för att inte åka. Dagen kom liksom av sig. Två av granntjejerna tog med sig Jack och Felix ut en stund (tack!) och jag grejade lite i källaren, vi får ju finbesök från Hjo nästa helg!

Jesper stack iväg på fotbollsträning, Micke satte dit skidlådan, vi andra bara drev runt, Jack och Felix bråkade, tjatade om att se på tv. Jag försökte "jobba" lite med Felix han vägrade.... Han somnade 15.30, helt slut.

Planeran på att åka längdskidor med Elisabeth blev det heller ingenting med eftersom jag är förskyld, inte ens en promenad blev det.

Tillslut blev det iaf kväll, Jack somnade, Micke var på konsert med sin syster och mamma. Vi landade i soffan med godis.....

Jag hatar sånna här dagar när det inte händer något, eller jag skulle kunna ligga på soffan en hel dag och glo på tv men det funkar ju inte riktigt så med tre ungar och visst vi fick en del gjort men det blir liksom inte ordning på nåt, inte ens på maten.... bara en massa tok men gott var det!

fredag 29 januari 2010

Det bidde inge mer...

Nä det blev inget mer av Felix förmodade ögoninflammation. Det rann ur ögat igår och han var röd men det var helt borta idag. Skönt! Idag har han varit som vanligt igen.

Jesper passade Felix medans jag åkte bort och hämtade Jack på dagis. Det brukar gå bra at Jesper passar honom, eller det har alltid gått bra. Kikade in på Felix avdelning för att hämta hem hjälmen, vi fick då en läxa tills nästa vecka: Träna på att åka skidor! De ska åka skidor på onsdag med dagis. Vi får göra vårt bästa :)

I kväll blir det lasagnerester och sen har jag lovat Jesper efterrätt, det är det bästa han vet, efterrätt och fredagsmys och lördagsmys! Nu har han en klasskompis här, en tjej. Han städade sitt rum och plockade undan i hallen för att hon skulle komma. Det har han aldrig tänkt på när det vankas killkompisar :)

torsdag 28 januari 2010

Nyklippt och närsynt


Fick klippa Felix idag utan allt för stora protester. Han ligger på badrumsgolvet och jag kör med maskinen! Vet att en del barn med ds kan vara extra känslig i hårbotten och under fötterna men så är inte fallet med Felix. Ni som har barn med ds, hur är de ang hårbotten och fötter? Som ni ser är han nog lite närsynt och kommer få glasögon till våren eller hösten om inget större har hänt sedan förra synundersökningen. Han sitter gärna på tv-bänken eller på golvet alldeles nedanför och tittar. Sitter han i soffan har han ofta huvudet snett, men va tusan, han är söt ändå!

VAB

Felix var lite röd i ena ögat imorse men inte så att jag tyckte att han skulle vara hemma. Han brukar ha ett öga som rinner lite och det blir ganska lätt kladdigt. Det blev iaf värre när han varit på dagis i en timme så de ringde efter mig. Jesper och jag har blivit lite förkylda så det kanske kommer därifrån? Han ser ju faktiskt inte riktigt kry ut, han får vara hemma resten av veckan.

onsdag 27 januari 2010

Sjukt mycket snö!


Idag har jag skottat två gånger! Kul med snö! Hoppas tidningsbudet har snöplog imorgon bitti annars kommer han fastna på min snövall jag skottat upp :) Synd att de inte hinner ta hand om all snö bara, kaos vid dagis och folk parkerar som krattor vid jobbet.
.
Idag var det en arg granne till dagis som letade efter någon förälder som parkerat in hennes bil. Hon kundet inte backa ut sin bil från gården även om den bilen som stod i vägen stod på andra sidan av vägen. Vägen har blivit jättesmal och det är 1-metersvallar på sidorna... Jag förstår grannen men vart f-n ska man ställa bile? Jag kan/orkar inte parkera för långt bort får kommer jag ha minst en unge för lite när jag är framme vid dagis.....

Språkträning tar på krafterna..

Ikväll bestämde jag mig för att ta tag i Felix språkträning igen. Det har varit väldigt dåligt på senaste tiden. Nu efter att han fått nya rör (nov) är han lättare att "få dit man vill" om man säger så.
.
Vi började med att sitta vid hans jobbarplats som vi gjort iordning, det gick bra tills Jack kom och ville vara med. Givetvis ska man styra upp det så att någon annan i familjen tar hand om honom när man tänker jobba med Felix men så blev det inte idag. Jack tycker att de är jätteroligt att "jobba" så han fick vara med idag.
.
Vi började med att ställa upp dockorna Mia och Olle och sen fick Felix ge rätt saker till rätt gubbe. Han hade bilderna på sakerna framför sig. Det gick bra, han visste direkt vem som var vem och vilken sak som var vad. Vi satte oss på golvet och de fick varsin gubbe och så gjorde vi likadant en gång till. Sen sorterade vi bilder efter frukt och fordon, efter tre gånger visste Felix precis hur han skulle göra. Han var dock väldigt trött och kliade sig i ansiktet nästan konstant men det gick över förväntan!
.
Vi avslutade med att läsa Bobbos väska och sjunga lite. Om jag får kommentera mitt eget inlägg tycker jag att det var så kul att det gick så himla bra! :)


Båda två somnade sen på 5 min, helt slut!

Hörselkontroll

Idag har vi varit på hörselkontroll med Felix. Det visade sig att han hör bra, helt normalt. Otroligt va duktiga de är att läsa på honom hur han hör genom att bara titta på hans ögon och lyssna på andningen. Hon fick honom att "sätta ringen på pinnen" när det pep ur hörlurarna som låg på bordet men han vägrade sätta på sig lurarna... Rören verkade oxå fungera, hon fick dock inte göra testet för Felix, men resultat hon fick var hon ändå nöjd med.

tisdag 26 januari 2010

Gråhåriga?


Ja det kanske vi är men just idag beror det på att vi åkt 7.5 km längdskidor. Slingan mellan Rönnby och Önsta var riktigt rolig!

måndag 25 januari 2010

Där är den!


Felix var med farfar efter dagis, det hade gått bra! De hade lekt med en boll som rätt som det var försvann. Var är bollen, frågade farfar. Där är den, svarade Felix! Det var extra kul eftersom han sällan ens säger 2-ordsmeningar och egentligen inte har så många ord i sitt talförråd. Kul ändå att det finns där någonstans att gräva fram ibland, var finns spaden undrar jag?

Fy det var jobbigt...


För att få Felix att gå direkt från bilen och in får han ibland bära dörrnyckeln. Ikväll har Felix varit med farfar så idag fick Jack bära nyckeln, tyvärr gav jag honom bilnyckeln... Givetvis hann han låsa in sig i bilen innan jag hann gå runt bilen. Panik! Fick ringa på hos grannarna för att få hjälp att komma på att vi har en extranyckel... Den har tyvärr varit borta ett tag men som tur var hittade jag den i Mickes jobbarjacka där den absolut inte borde vara. Lite jobbigt innan det löste sig!

söndag 24 januari 2010

Middag

Nog känns det att man ansträngt huvudet i helgen! Men attans va roligt vi haft! Får ni ett tillfälle att gå en TUFF-utbildning ska ni absolut göra det! Lärarna vi hade var döva och för vår fördel fanns det ingen tolk med i klassrummet, man var TVUNGEN att teckna för att göra sig förstådd. En förutsättning att det skulle fungera var att man kunde handalfabetet då kunde man ju stava det ord man sökte, i vissa fall kunde man spela teater men stava fungerade alltid.. Sen hjälptes vi ju åt, vi har 12 st i vår grupp, vi kände nästan alla sedan tidigare så man kände sig ganska bekväm. Lärarna läste oxå på läpparna så det var inga större problem alls och man har verkligen lärt sig jättemycket!
.
Barnpassning ingick oxå vilket fungerade superbra, barnen har haft jätteroligt! All personal som tog hand om barnen tecknade oxå mer eller mindre hela tiden.
.
På bilden tecknar dom "middag"(mor, svägerska, man).

lördag 23 januari 2010

Tuff-utbildning


Vi har riktigt roligt! Här måste man teckna eftersom en del av lärarna är döva. Barnpassningen går utmärkt!

fredag 22 januari 2010

Löpning 5.2 km

Härligt att börja fredagskvällen med att ha tränat! Sprang i mörkret med hög musik, riktigt skönt! Jag hade sen förberett maten som Micke gjorde färdigt. Gott även denna gång, hon kan den där Lina. Ikväll blev det mustig allt-i-allogryta med nötfärs, potatis, palsternacka och krutonger. Man skulle ha broccoli och gurka till men det hade vi kunnat vara utan.


TUFF-utbildning

I helgen ska vi på TUFF-utbildning (teckenutbildning för föräldrar), det ska bli intressant! Vi har gått många teckenkurser tidigare men man fastnar ju lätt i samma tecken och glömmer sånt man inte använder, ja ni vet.... Vi kommer att ha alla tre barnen med oss eftersom det ingår barnvakt i utbildningen. Det kostar ingenting för själva kursen utan man betalar bara för maten. Min mamma och svägerska ska också följa med.

Just nu känns det lite motigt eftersom nästan hela helgen går åt (10-15) men det är ju för en god sak så det kommer att gå bra! På lördag kväll är vi bortbjudna till barnens farfar på mat, skönt att slippa det efter en händelserik dag! Återkommer!

Någon som varit på en TUFF-utbildning tidigare?

torsdag 21 januari 2010

Potatis- och purjolökssoppa med bacon, krutonger och bönsallad


God soppa! Utan bacon var det medelmåttig men MED bacon var det väldigt gott. Saknade en skvätt grädde man hade inte det hemma så det fick gå ändå, rekommenderas dock även om det inte stod med i receptet. Bönsalladen var god med olika sortes bönor, äpple, rödlök och coctailtomater.

Vi tar det barn vi gjort...

Visst låter det självklart? Om 79 dagar kommer barnet! Barnet är välkommet! Den lilla skrutten har inte behövt gå igenom en kontroll för att duga, inte blivit godkänd för att vara välkommen. Lyckost!

Nej, det är inte vi som ska ha flera barn utan våra vänner i Hjo. Ska bli mysigt att låna lite bäbis till våren, snooza lite på huvudet. Vi tar det barn vi gjort, sa den kloka mamman när vi pratade om diverse tester. Jag tycker det är så bra sagt, klockrent, tänk om alla barn vore välkomna hur de än är!
Den kloka mamman, det kan man inte tro..... ha ha! Du är så söt vännen!

onsdag 20 januari 2010

Lövbiffspasta med frästa champinjoner och paprikasallad


Lövbiff, riven färsk pepparrot, cremefraiche, champinjoner, lök, salt och peppar. Gott! Vi hade i lite soya oxå, rekommenderas! Det är extra roligt nu när det är fler som hakat på och man får lite tips om hur de gjorde med sin mat tex med kryddorna, om det behövdes mer av något eller så.

Kvällsåkning


Jag, Micke och Jesper är och provar nya utrustningen. Gick finfint! Mormor och morfar är hemma med Jack och Felix, det tackar vi för!

Dillpanerad rödspätta med pressad potatis och pepparrotssås



Jo då, helt ok! Lite smaklöst kanske men pepparrotssåsen med honung och citron var över förväntan! Jag och Micke är inget fan av pepparrot men den var faktiskt god! Har ett hemskt minne från när jag var i Polen och vi fick deras nationalrätt, eller iaf någon polsk maträtt: Golonka! Glömmer det aldrig. Till det serverades det något med pepparrot, jag är inte kinkig men fy fan....
.
Men iaf.... Denna mat var helt ok!

tisdag 19 januari 2010

Mör i kroppen...


Elisabeth och jag har nyss avverkat 7,6 km på längdskidor, fy sjutton va bra det känns nu!

måndag 18 januari 2010

Matleverans



.
Nu leverans från Linas matkasse, ser bra ut även denna vecka! Vi ska äta rödspätta, senapsskyckling, lövbiff och soppa med bacon och krutonger. Min syster och min vän Elisabeth prover även denna vecka, ska bli intressant att höra vad de tycker.

Om Felix inte vore funktionshindrad...


...skulle han nog ha pratat jättebra! Den meningen kom från Jesper idag, undrar vad som rör sig i hans huvud ang Felix. Han är så klok och så mån om sin lillebror...

söndag 17 januari 2010

Grattis Ebba 4 år



Ett stort GRATTIS till Ebba som idag fyller 4 år. Ebba och hennes familj har betytt oerhört mycket för oss. Det skiljer sex veckor mellan Felix och Ebba. Mer om Ebba kan ni läsa här

Obs! Datumet är den 18 jan. Ibland när jag bloggar tidigt på morgonen hänger inte datumet med.... Ett grattis även till svärmor som oxå fyller år idag!

Längdskidåkning



Har investerat i ett par längdåkningskidor! Jag och Sofia har på eftermiddagen varit ute och åkt 5 km vilket var lagom att börja med. Känner redan hur trött jag är i armarna och det börjar göra ont att lyfta benen! Härligt!

Är det någon mer än jag som har problem med blogger vad gäller att blogga och lägga in bilder? Bilden syns inte utan bara en massa bokstäver och siffror. Det saknas även en massa ikoner i verktygsfältet?? Någon mer som känner igen dett?

lördag 16 januari 2010

Aquadoodle


En mycket uppskattad julklapp var denna ritmatta. Man målar med pennor fyllda med vatten. Felix har provat att måla på armarna men tji fick han! Fick tipset av Erika.

Björnöbacken


Jesper och Micke tränar på att åka slalom, det går riktigt bra! Vi har åkt mycket tidigare men för Jesper är det förstå gången. Felix och Jack är hos mormor. Jag ringde dit och beställde lunch alldeles nyss, perfekt.

fredag 15 januari 2010

Löpning 4 km

Äppeltzatziki


1-2 rivna äpplen blandas med 2 dl turkisk yoghurt. Smaka av med vitlök, salt och peppar.

torsdag 14 januari 2010

Ylvisens matkasse


Helt ok, bra man inte är kräsen. Imorgon kommer mejlet om nästa veckas kasse från Linas matkasse. Spännande!

Felix namnsdag


Felix betyder lycklig och det blir man åt honom helt enkelt!
Punkt slut! Tack det var allt! :)

onsdag 13 januari 2010

Bilder på sig själv varje dag!

Vilket uppsving i besöksantalet! Antar att det var en del nyfikna från facebook som kikade in. Kommentarrekord blev det iaf. Kanske får börja med dagens "outfit" som alla riktigt bloggbrudar kör med, fast jag lovar, jag har absolut inget att visa! Ha en bra dag!

Nu: Jobb!

Varsågod!

Lovade ju en bild med bröllopsklänningen på om jag fick minst 10 kommentarer! Tack för alla gratulationer.
.
Ringde in granntjejerna som fotografer. Lite dåligt ljus dock. Sen är lite tajt när man böjer sig ner men jag kunde iaf ha det! :) Felix fick oxå vara med i bakgrunden.

.
Bjuder även på lite gamla bilder.

Oj va mycket hår jag hade! Saknar det ibland men inte så ofta.

Felix var med i kyrkan men han var lite trött....
.
Det var väldigt kallt dagen till ära, det hade även kommit lite snö så det var vitt överallt. Jag hade jag hyrt, den var snordyr men så läcker....
.

Ja herre gud vilken dag det var, tre år sedan, tiden går fort!

Bröllopsklänning

Idag är det tre år sedan vi gifte oss jag och min man. Om jag får10 stycken Grattis bjuder jag på en bild ikväll iförd bröllopsklänningen, kan bli kul! Kom igen! Vem börjar?

tisdag 12 januari 2010

Nätverksstart 2010 - Felix-tid Moster

Nya friska tag inför våren 2010. Förutom de tre handledsledda nätverksträffar vi har inplanerade under våren har även våra anhöriga i nätverket egna träffar med Felix. Varje "medlem" (utom dagis-M) har fem ggr inplanerade fram till slutet av maj.

Igår var det Moster Marie som hämtade Felix på dagis för att sen åka till badhuset. Det hade gått jättebra! Kul! Maries grej kan tex bli att just åka och bada. Första gången har man jämt göra med allting (kan jag tänka mig), sen ju fler gånger man åker desto mer strukturerat kan man göra badningen så att Felix får klä på/av sig själv osv.

Vitsen med denna Felix-tid är att lära känna honom och hans tecken och använda tecken själv som vuxen. Det blir träning både för Felix och den som har hand om honom! Sen innebär ju detta att Jack, vårt minsta yrväder, får egentid med sin mamma :) å Jesper får innebandy tid med pappa.

måndag 11 januari 2010

Skinande rent


Även om dagen började som en riktigt pissig måndag så blev det en bra dag. Nu hemkommen till ett städat hem, det är så fint och det luktar gott! Jesper och Micke har stuckit på innebandyträning, Felix är med moster Marie och badar, granntjejen Evelina är här och leker med Jack. Ska laga lite mat sen är förhoppningen att det passar att gå en långpromenad med Sofia.

Måndagmorgon...

Ja en typisk sådan idag. Kom för sent till jobbet och fick dessutom börja fixa med en massa kablar och grejer som inte fungerade, skrivaren var trasig och därtill en massa krångel. Ni ser ju själv råttboet under skrivbordet... Å nu är fikarasten slut oxå...

söndag 10 januari 2010

Rosmarinerade kycklingklubbor med citronyoghurt och sharonsallad

Idag kom veckans plump! Det var ok men att äta kycklingklubbor är ju ett himla meck! Spännande blandning med citronyoghurt och sharonfrukt, kompletterade varandra bra. Jag kommer dock inte göra maten igen, iaf inte med rosmarin, tänker bara på lamm. Fick iaf en matlåda jag får pina i mig imorgon :) Micke gav rätten 2 av 5 poäng och jag och Jesper 3 av 5.
.
Det var sex stycken kycklingklubbar till denna rätt, jag gjorde bara iordning fyra. Micke, jag och Jesper delade på tre klubbor, Jack smakade lite och Felix åt inte alls, som vanligt eller jo han åt ris, inget annat. Konstigt det där, han väljer alltid bara en ingrediens till varje måltid, blandar väldigt sällan.
.
Micke och Jesper är i stan och åker skridskor med min syster och hennes familj. Vi har varit där idag och firat barnens kusin Oliwer som nyss fyllt 6 år.
.
Ska snart lägga de andra två och sen förbereda inför morgondagen. Har bett Micke att köpa med lite godis hem. Blev nämligen lite sugen på det när jag kom på att imorgont är den "riktiga måndagen" och det är dax att köra igång med ordningen på maten igen. Då är det bäst att passa på ikväll..... Är fruktansvärd nöjd med att bara har gått upp 1 kg under julveckorna, har alltid lyckats med att lägga på mig mer och må och känna mig som en flodko när vardagen börjar igen. Tänk att det skulle ta 10 år att först att man kan äta med måtta? :)
.
För er som väntar på receptet på äppeltzatziki, det kommer!

Hemma igen..


Å det känns som om man aldrig varit borta...

Skön kväll!


Lämnade telefonen på hotellrummet igår kväll. Ångrar det bittert då jag nu inte kan bevisa att jag bowlade skiten ur Micke på Strike! Ha ha! Fixade nya skidkläder till bra pris! Var på bio och såg 2012, helt ok, väldigt bra gjort men ganska amerikansk... Satt på Varda och drack vin, mysigt! Utsikt över Skrapan! Tack Micke!

lördag 9 januari 2010

Saffets special


På stan och shoppar. Najs!

Bröllopsdag


Ja iaf nästan, men det är idag vi ska fira. Vi tar hand om det varannat år och i år är det min mans tur att ordna. Vi ska lämna barnen efter lunch och sen åka ner på stan. Shoppa, fika, dricka vin, kanske gå på bio eller bowla och bo kvar på hotell! Mysigt! Felix ska sova hos mormor och de andra två får min syster rå om. Först blir det dock promenad i 17 minus med Sofia.

fredag 8 januari 2010

Yeah you rock!


Familjen Hayman/Johansson är här och spelar guitar hero, vi har två gitarrer och rockar fett! Vi har firat våra 2-åringar. Här är det Elisabeth som lirar!

Ugnsrostade grönsaker med kassler och äppeltzatziki


Gött! Tzatzikin var fantastisk!

torsdag 7 januari 2010

Ugnsbakad lax med pestopasta och småtomater

Ännu en fullpottare! Det är pesto i spagettin och det vita är en klick turkisk yoghurt. Tog 3 minuter att göra i ordning, sen skötte sig maten sig själv i ugnen och på spisen! Tyvärr blev laxen lite torr men det var ju mitt fel.... Beroende på planeringen i veckan blev det pesto i maten två dagar på raken men det gör ingenting, det är ju så himla gott!


Småsaker som gör en glad...


Två på jobbet åker på semester, den ena till Thailand och den andra till Vietnam. Avundsjuk så klart! Vi har en tradition på jobbet där de som går på semester bjuder på frukost eller fika! Mycket trevligt!

onsdag 6 januari 2010

Pasta med pestobönor och tomat- och mozzarellasås


Ännu en 5-poängare! Denna vecka med Linas matkasse verkar bli kalas! Denna rätt hade jag aldrig lagat annars, men det var väldigt gott. Suger snapsen i bönsalladen var ett plus! Micke gillade inte det stora vita bönorna så värst mycket men det gjorde jag. Nästa gång ska jag göra tomatsåsen lite hetare än vad den var idag. Stekte på lite korv till ungarna som de åt till spagettin som hörde till dagens rätt. Det blev två matlådor. Till lunch idag åt vi lasange från igår, blev halva över efter gårdagens middag.
.
Kalaset idag gick jättebra, Jack fick många och fina presenter! Dagen har varit minst lika kul för Felix som hjälpte Jack med alla paket, presenterna passar ju minst lika bra till Felix så han var lika lycklig som Jack! Tack snälla!

Jack 2 år


I skrivande stund var Jack fyra timmar gammal för två år sedan, sen sprang tiden iväg och här är vi nu! Idag är det kalas för hela slanten! Ha en bra dag!

tisdag 5 januari 2010

Electrostart


Felix julklapp som slutligen kom fram efter att ha varit på villovägar. Man ska trycka på rätt knappar på högersidan beroende vilken typ av kort man använder och vilken typ av aktivitet man gör. Det finns massor med olika kort. Tyvärr var en lampa som lyser när man tryckt rätt eller vart man ska trycka trasig, får se om det kanske går att fixa.

Klassisk lasange med grönsallad


Linas matkasse dag 1. Full pott 5 av 5 poäng. Inga krussiduller, bara gott och klassiskt som rubriken lyder. Morot i lasangen och rödlök i salladen gjorde det extra nyttigt och gott!

Paket!


När T föddes för 3 år sedan och världen snurrade lite extra för en familj i Göteborg, hittade dom min Felix på nätet och allt kändes lite bättre. Den berättelsen värmer gott i mitt hjärta. Mamma S och jag har haft lite kontakt under åren som nu gått, bytt lite erfarenheter kring downs syndrom, tipsat varandra om bra saker osv. Nu senast fick jag tips om en julklapp till Felix som S köpte i Göteborg och sedan skickade till mig. Paketet har dock varit spårlöst försvunnet i flera veckor, vi har ringt överallt men det har inte gått att få tag i paketet.
.
Idag har jag dock fått en påminnelse om ett paket som ligger på ica här i hålan där vi bor. Det verkar som paketet kommit till rätta. Hoppas hoppas hoppas, återkommer!