torsdag 31 januari 2013

Tröttmössa!

Jobbade över en sväng innan jag drog ner till Factor och tränade. Det var ett pass för hela kroppen idag med både chins, två varianter men benböj med skivstång och armhävningar. Lagom mör efteråt och dåligt flås oxå!! Hm...


Middag på stan med fina vänner, viktigt att ventilera med likasinnade. Viktigt! Jag körde dock så det blev inte någon vin, tar igen det nästa gång!





- Posted using BlogPress from my iPhone

Psykologutredning flyttad...

Vet inte vad anledningen var men den blev flyttad två veckor...

Vi har fortfarande inte valt skola till Felix till nästa år. Väntar in psykologutredning samt att vi ska besöka ett par skolor. Dock händer ingenting för jag vill inte! Vet inget. Vill inte veta. Orkar inte. Hinner inte. Kan inte.

Skjuter allt framför mig och hoppas att allt löser sig en dag. Hur stor är chansen?

tisdag 29 januari 2013

Trummor

Sluta bråka unge!!! Ha ha guuuud vad han trotsar trumfrullan! Han gör ingenting rätt idag nästan, kan inte titta för jag skrattar på mig...men jag hör på hennes pianospelande att han gör fel :) Hon styr honom med pianot och med blicken och idag har hon ingen lätt uppgift!


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 27 januari 2013

Tidig morgon...

Felix tyckte att kl 5:00 var lagom att gå upp! Tur han klarar sig själv vid tv:n en stund.


Frukost: Ägg och laxrester från igår!


13:00 partnerpass på Factor, idag tränade vi samtidigt jag och Micke. Kul att kunna göra det ibland. Mina nya Casalltights som började med att gå sönder, eller jag drog sönder dom.. Sprättade bort sömmen som ändå inte gjorde någon nytta. Den andra ska oxå bort.








Nu är vi ute och åker pulka i vår alldeles egna backe :)








- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 26 januari 2013

Ändrade planer!

Innebandymatchen flyttades så vi hann inte in... Har fått mkt gjort hemma istället!
Jag vet fortfarande inte om vårt främmande kommer ikväll :( Jävla bacillusker!! Vi får festa loss själva på tjockismaten i annat fall!















- Posted using BlogPress from my iPhone

Påfyllnadsdag

Fullplanerad dag med simskola, Factor, se Jespers innebandymatch, Ica, städa och främmande blev plötsligt ändrad då simskolan blev inställd precis när vi skulle gå ut genom dörren... Hur som helst så åkte vi ändå ut till Skultuna med Jack som skulle leka med kusinerna. Felix och jag åkte till Ica och sen till ett tidigare Factorpass än planerat. Tanken var först att vi skulle åkt och badat ändå men det var en timme till öppning och jag saknade schysst överdel för att visa mig bland folk samt inga armpuffar till Felix.





Snabblunch mellan Factor och innebandy. Bara för att lördagen är lite av min ätardag innebär inte det att jag tycker det är värt att äta det vita brödet på cheeseburgaren... Blomkålsmos, kyckling och hamburgare med ost :)


Felix blir så lycklig när han får Mc-pommes :)


Ingen rast, ingen ro, nu ut igen!

onsdag 23 januari 2013

Onsdag

Onsdag eftermiddag. Kaffe. Snart ägg och sen Factor, heavy week!!!


Eat clean - lose fat!


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 20 januari 2013

Gympaaaaaa!!







- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 19 januari 2013

Min lördag

Först var jag och Felix iväg på simskolan. Det gick väl som jag trodde, han tyckte inte det var speciellt roligt och han ville inte göra som simfröken sa och visade. Dock var detta första gången så det var ju inte så konstigt att det gick mindre bra. Ska ge det 3-4 ggr och blir det inte bättre lägger jag ner.


Har man lovat glass så har man, spelade ju ingen roll att det var -17 grader ute... Fick muta Felix med glass för att få upp honom ur bassängen, in i duschen, ur duschen, på med kläderna, för att gå till bilen osv..


Vi drog sen direkt till Factor, Felix gillar att vara där och vill inte åka därifrån :) Passande tröja, Hulken!





Mina nya Casalltights :)


Rulla ut ryggen, knakar skönt!


Långa Hubbo, fin dag, liiite väl kallt men med bra tempo så blev det bra!





Middag med Hayman med familj, tokfel, god mat med klyftpotatis, sötpotatispommes, mozzarellasticks och megastora hamburgare á 215 gram och bea... Kolakaka/paj på det! VA FAN!!! Spricker snart!


Taberas, allt slut....


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 17 januari 2013

Bästa stället!

Fint reportage i dagens tidning här i Västerås. Factor functionell gym, yes bästa stället! Dessutom har de ett bra erbjudande nu, 99kr för första månaden! Kom igen nu, köööör!


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 16 januari 2013

Maaaaat

Kvarg, valnötter, flagad mandel, några russin och lite blandmüsli.


Lax, brysselkål, ärtor, paprika, vitkålssallad


Kaffe efter maten, så jädra sugen på fikabröd och godis!!!! :( Sitter och intalar mig att jag är nöjd med mitt kaffe! :/

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 15 januari 2013

Simskola

Felix ska börja på simskola på lördag. Det är 10 gånger ute på Eriksborg. Vet inte hur många barn det är i gruppen men jag vet att det iaf är flera barn från Felix gympagrupp.

Såg nu att det första de får lära sig är att kunna vara under vattenytan och lära sig flyta...hur ska det gå...Felix kommer ju vägra ha badmössa eller öronproppar och han får ju inte vara under vattnet pga plaströren. Kanske var detta en dum idé? Ja ja vi får se hur det går helt enkelt.... Jag får väl inhandla en snygg badmössa kanske?

Detta anordnas av Linnéas simskola och det är ordnat via FUB.

Så liten han var här Felix, det var på den tiden när vi fick bada via habiliteringen varje fredag!

lördag 12 januari 2013

L Ö R D A G

Partnerpass på förmiddagen. Elisabeth och jag fick kompa, vi hann nästan tre varv. Marklyften va slitiga, 60 st tillsammans och vi hann göra det tre gånger = 90 lyft var :)











För övrigt har vi varit på kusinkalas samt förberett för lite kalas för Jack imorgon.

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 9 januari 2013

Normala värden

Samtliga prov som togs på Felix när han blev sövd före jul var normala. Ett prov som togs var ett genetiskt prov som bedömer risken att utveckla glutenintolerans senare i livet. Provet visar att Felix har liten risk för detta vilket känns bra.

Glutenintolerans är överrepresenterat bland personer med Downs syndrom. En annan sak som ni kanske inte heller visste är att barn med Downs syndrom lättare utvecklar leukemi men, till skillnad från normalstörda barn, har större chans att klara av sig eller hur man ska uttrycka sig...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tjockisrepen

Trött i armarna idag efter att ha kört battle rope på Factor igår. Jag och Felix var på ett tabatapass där en av övningarna var just repen... 20 sekunders viftande med 10 sekunders vila x 4 och 2 varv. Övriga övningar var: Burpees, squats och sprinter sit ups. Totalt 16 min, tack och god natt!


Sen toktröttnade Felix, blev sur och höll på att somna i bilen., krånglade och skrek... Gav upp och ringde återbud. Det visade sig då att trummorna börjar först nästa vecka :) Mycket passande!

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 8 januari 2013

Kalas tårta fika

Helgen blev alldeles för god men dags att tänka och ha ågren för det nu... Vi firade Jack som fyllde 5 år, hängde i K-Borg och kollade på Jesper som spelade innebandy, handlade fika i kiosken (som jag bakat själv).








- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 6 januari 2013

Roooompa

Partner wourkout

20 min
50 Front Squat
Lunges fram och tillbaka i lokalen
50 chins

Elisabeth och jag fick köra tillsammans idag. Vi han två hela varv och fram till chinsen på varv 3.





Fotograf: Linn

- Posted using BlogPress from my iPhone