tisdag 19 juli 2011

Proppis... IGEN!

Hallonpannacottapaj

75 g smält smör
12 digestivekex

Krossa kexen med det smälta smöret gärna i en matberedare. Tryck ut i pajform och ställ i kylen.

Lägg 3 gelatinblad i blöt.

Sjud 3 dl grädde med 1 dl socker tills sockret löst upp sig.

Krama ur gelatinbladen och lägg i grädden och rör om tills bladen smält.

Mixa hallon. Rör i 200 g Philadelphiaost i grädden och ha sen i hallonen. Rör om och häll i pajformen och ställ i kylen minst 3 timmar, gärna längre.

Garnerna med hallon och kanske mynta. Jag använde hallonblad i brist på annat.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Eh, det där lät/ser svingott ut. Tar receptet direkt... :-)

    SvaraRadera
  2. Oj! Nu ser jag att jag skrivit juni i rubriken :)! Får skylla på att jag är snurrig helt enkelt!

    Kramen!

    SvaraRadera