Nutellasemifreddon som jag gjort blev väldigt uppskattad!
2 marängbottnar
5 dl grädde
4 ägg
1 burk nutella
2 msk socker
Separera äggulan från vitan. Vispa äggvitan med 1 msk socker till hårt skum, vispa äggulan med 1 msk socker så fluffigt det går. Vispa grädden för sig. Lägg en marängbotten i botten på en form med löstagbar kant. Vänd ihop ägg och grädde och krossad maräng försiktigt. Micra nutellan så den blir rinnig och ringla i och vänd om (spar lite till garnering). Ös i form, ringla över resten av nutellan och fryst i minst 4 timmar. Låt stå en stund innan servering. Slicka skålarna väl!
- Posted using BlogPress from my iPhone
OJ, vilken god tårta den måste jag prova att göra. Var ett bra tag sen jag var in och läste så nu har jag lite att ta igen :-)
SvaraRaderaKram kram
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera