lördag 28 september 2013

Lidingöloppet 15 km

Fredagkvällen spenderades på Drottninghof med Camilla och Jessica. Pastaladdning och en flaska vin på tre. Tidigare har det varit big no no att dricka vin kvällen innan "tävling" men inte NU... Ett kravlöst lopp och en trevlig helg på hotell.


Grym frukost och sen ner i tunnelbanan. Vi höll sen på att bli galna när anslutningsbussarna mellan Ropsten och Lidingö inte dök upp! Tiden rann iväg. Fortfarande ingen buss 35 min innan min start... HJÄLP!! Kom till Lidingövallen 9:20, på med Svenska downförening-tröjan, på med nr-lapp och sen minst 1,6 km gångväg till starten.

Småjoggade, in och kissa i skogen, bort till startfållan och då gick starten :( Av med överdrag och kastade iväg kassen på traktorflaket och iväg :)


Camilla, jag och Jessica. Vi har alla varsitt barn med Downs syndrom, härliga människor :) Vi sprang ju för Svenska downföreningen och fler bilder finns på #svenskadownföreningen på instagram.


Vår team 21-tröja :)


Loppet gick ganska bra. Tyvärr svårt att pinna på de första 2-3 km men sen gick det bättre. Sista 5 km var lite jobbiga men samtidigt var jag inne i loppet då och det var bara att öka!

En nöjd Ylvis som kom i mål på 1:23:52, 1 min sämre än förra året men med tanke på hur lite jag faktiskt löptränat så får det anses ok.


Fina Christina som sponsrat min anmälningsavgift, TACK!


Värsta salamibaguetten efter loppet! Kaffe och champagne till det :)

Camilla och Jessica dricker vin, så värda. Strax restaurang!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: