tisdag 15 januari 2013

Simskola

Felix ska börja på simskola på lördag. Det är 10 gånger ute på Eriksborg. Vet inte hur många barn det är i gruppen men jag vet att det iaf är flera barn från Felix gympagrupp.

Såg nu att det första de får lära sig är att kunna vara under vattenytan och lära sig flyta...hur ska det gå...Felix kommer ju vägra ha badmössa eller öronproppar och han får ju inte vara under vattnet pga plaströren. Kanske var detta en dum idé? Ja ja vi får se hur det går helt enkelt.... Jag får väl inhandla en snygg badmössa kanske?

Detta anordnas av Linnéas simskola och det är ordnat via FUB.

Så liten han var här Felix, det var på den tiden när vi fick bada via habiliteringen varje fredag!

7 kommentarer:

malin sa...

Åh vad liten han var, kommer ihåg när jag ibland var med och skulle passa Jack medan ni badade och jag hoppades att han skulle vakna så att jag fick gå runt och bära på honom:) hihi!

Kerstin B sa...

Clara har aldrig haft några restriktioner när det gäller rör och vara under vattnet förutom direkt efter op. Å hon har inte haft problem, hon är mer under än över vattnet. Krävs badmössa har jag sett fräcka med hajfena som sticker upp. Simma lugnt

Lena sa...

Säkert redan prövat men vi använder bara fetvadd i Linnéas öron (hon har inte rör längre men hon har hål i trumhinnorna efter det rören togs bort för ca 3-4 år sedan).

ylvisen sa...

Malin det var tider det :)

Ok Kerstin, trodde det alltid var så, att de inte skulle vara under vatten vid rör!

Lena. Har inte testat nånting, har bara antagit att han kommer vägra ha ngt i öronen, dessutom är det trångt!

:)

Kerstin B sa...

Läkaren sa till oss att det var så förr, inga rör under vatten. Det finns dock inga belägg att det skall ge besvär. Vi skulle testa å kolla, blev det besvär så gick man behandla med öronproppar och vara försiktig framöver annars var det fritt fram att bada under vatten.

Lena sa...

Linnéa har det också trångt i örat och därför får vi inte ens i den minsta öronproppen som finns på apoteket (har inte provad med på ca 2 år så de kan hända att de funkar nu) så därför kör vi just fetvadd och de funkar och nu när Linnéa ska dusch eller bada så säger hon till själv att hon ska ha fetvadd när jag glömmer och hon tar också ut dem själv efter dusch o bad.

Skolgatan sa...

Ebba har heller inget när hon badar,bara att köra som vanligt sa dom till oss.