måndag 1 juni 2009

If you want something done, do it yourself!


Felix var tydligen sugen på köttbullar men det fanns ingen där som kunde hjälpa honom så det var lika bra att fixa själv! Jag var ute i lekstugan och städade när det plötsligt blev väldigt tyst. Felix hade gått in och tagit fram ketchup och senap och stod och funderade vad han behövde mer, tur var att jag kom, annars hade väl var frys stått öppen ännu en gång! Självklart fick han köttbullar när han varit så duktig och företagsam! Det var svårt att få på dom på gaffeln men med lite envishet så gick det helt ok!
.
Jack ligger och sover, igår var han superkladdig i ena örat och utanför. Det förklarar ju hans feber, måste haft öroninflammation där det till slut värkt hål. Det är andra gången nu som han är jättegnällig, vi tycker han är jobbig och sen visar det sig att han haft öroninflammation.... Stackarn som har så taskiga föräldrar!

3 kommentarer:

linnea sa...

hej,söting te bild<3
marie brukar oxs säga så haha:D
hare.
kram

blomfluga sa...

Vad duktig han är!!

Suzy71 sa...

Visst är det fantastiskt med företagsamma barn! Gnälliga barn är ju inte lika fantastiska att ha att göra med... Om det inte finns en anledning till gnället förstås!
:)
Hoppas vi får till något tillfälle att träffas! Antar att ni inte kommer till badet på fredag?
Kram kram