måndag 17 maj 2010

Är så glad att de har varandra!

Jack och Felix är som tvillingar just nu! Ganska lika mentalt och storleksmässigt oxå även fast det skiljer två år mellan dom. Jack pratar mer än Felix men Felix har bättre koll på tex att räkna och vilken färg som är vilken. Felix är starkare men Jack lite snabbare. Felix pratar med Jack och Jack svarar, tror de förstår varandra även fast Felix språk är bristfälligt och Jack sluddrar med nappen i munnen, Felix svarar ändå, det brukar bli bra! Deras samarbete vid bus är imponerande!
.
Det är viktigt att det är lika mellan dom, får Felix en banan, ska Jack också ha en. Det tycker iaf Felix, om Jack inte vill ha en banan spelar ingen roll, han SKA ha en! De somnar bredvid varandra på kvällarna. De bråkar oxå en hel del, Jack får alltid stryck.
.
Oftast när vi går från bilen till förskolan springer de som vilda höns, idag gick det dock smärtfritt, kanske ska be dom bära kassen varje morgon!
.
Lunchen slut, back to work!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, tänk vad värdefullt det är med syskon. Bästa vänner livet ut.

Vilken härlig beskrivning av deras relation. I vått och torrt.

Suzy71 sa...

Som tvillingar!!! Visst är det fantastiskt! Längtar tills vi ses! Om inte innan så på TUFF-lägret. Ska bli sååå himla mysigt! Stor kram till er alla!!!