måndag 6 april 2009

Bostadsanpassning


Eftersom Felix är så nyfiken på sin omgivning, eller med andra ord gärna sticker iväg, har vi fått beviljat ett staket runt tomten. Vi har grönt snyggt dagisstaket på två ställen där det finns grindar och sen ska det bli trästaket mot grannarna som vi har fått lov att sätta upp själva med ekonomisk hjälp. Det gröna staketet må vara hur fult som helst men det fyller sin funktion och vi kan vara ute utan att han sticker iväg, iaf nästan.... När har var lite mindre tog han sig ut mellan garaget och första pinnen två ggr, byggjobbarna hade klantat sig, men sen var det som om han glömde bort att han kunde rymma där och sedan dess har det aldrig hänt. Jag tror att både Felix och Jack kan krypa under den andra grinden men de har inte lyckats klura ut det än, men det är väl bara en tidsfråga... Vi har endast staket på baksidan eftersom vi inte vet vad vi ska hitta på på framsidan än och vi inte ville ha den sortens staket där. Vi fick staketet beviljat när Felix var 1.5 år, Kommunen ringde till hab för att kontrollera om han verkligen var så rörlig som det stod i ansökan, precis som om man skulle vilja ha sånt staket annars... Skulle inte tro det, ha ha! Ha en trevlig vårdag!

2 kommentarer:

blomfluga sa...

bra att ni fått staket, jag ska ansöka om det nu inför sommaren ..men jag gissar att det dröjer tills han verkligen KAN gå som han får det, hoppas ändå....för det kommer verkligen att behövas....jag blir helt svett bara av att va inne...river allt han kommer åt...tallrikar muggar glas, man glömmer sig ibland och vips så är hela mjölklitern på golvet...phu man skulle va bläckfisk!!!! Här är Emma typ också sån men hon är kortare och når inte upp riktigt än...hur är det med din minsting??? Hur läng tid var staket proceduren för er...veckor... månader??? Ha en trevlig påsk!

Jenny sa...

HA..!
Vi pratade om detta igår! Tittade på vårat och konstaterade att det är så högt, säkert och bra. berättade om att man kunde få staket och att jag trodde ni hade det... och här får man svaret..jag mindes rätt för en gång skull... :)