måndag 13 september 2010

Glasögon

I tre år har vi gått och väntat på att Felix ska få glasögon och NU ska han få det! Vi har inte direkt märkt att han ser dåligt men vetat om att han har ett brytningsfel som nu hade blivit värre. Han har alltid suttit väldigt nära tv:n men kan lika gärna sitta långt ifrån så det har ändå känt lite osäkert även om vi har vetat att han förmodligen inte sett helt bra.

Besöket på ögonmottagningen gick väl så där....eller som väntat kanske :) NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!! Han ville INTE gå ur hissen efter att jag berättat att vi skulle träffa doktorn, han vill INTE gå in på doktorns rum, han vill INTE titta på bokstäverna, INTE leta efter katten, stjärnan och bilen på kortet som hon visade. Till slut blev det som vanligt, jag håller i och doktorn gör, man börjar bli van nu!

Felix fick droppar i ögonen och medans de gjorde sitt gick vi och köpte glass, det gick iaf bra! Vi hade mormor med oss som, när vi gick förbi en naken kvinnlig staty, berättade om en gubbe som blottat picken för den för 38 år sedan när hon gick förbi efter att ha besökt min pappa som låg inne! Jösses...

2 kommentarer:

Jenny H sa...

Det kommer bli superbra med glasögon!
Angående den nakna statyn och blottaren.. Haha! Sånt där behöver man höra ibland! Det förgyller hösten en smula :)!

Kram!

Skolgatan sa...

Kommer bli bra med glasögon,svårt att hålla reda på dom bara,Ebbas är helt försvunna...