torsdag 23 september 2010

Glasögonprover


Det lutar åt de högst upp till vänster. De längst ner till höger var för små, ett par hade ingen svikt i skalmarna och ett par var för sköra (Ray ban). Fattar bara inte hur Felix ska vilja ha dom på sig men det löser sig eller så gör det inte det... Det kommer dock bli svårt att ratta in dom eftersom han aldrig kommer stå still i en glasögon affär och låta någon titta hur glasögonen sitter, tro mig, det kommer aldrig att gå! :)

3 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Det här ska vi göra idag! Vi har bestämt bågar men ska göra en mätning på avståndet mellan pupillerna på Malin innan glasen beställs. Båda föräldrarna åker denna gången, förra gången var jag själv och det finns en hel del i lagom höjd att plocka ner ...

Kerstin B sa...

Jag tycker alla är fina. Vi hade svårt att hitta bågar till Clara då alla skalmar var för långa. Jag önskar att vi valt att köpa på typ Specsavers (stavas det så) där man får två par till priset av ett då det var många lagningar i början eller ialla fall se till att det ingår gratis reservdelar. Vi har förbrukat typ 3 skalmar (avbrutna) och då hade de3t varit bra att ha ett par i reserv så man får in kontinuiteten i början. Lycka till! Å du man lär sig att böja till å fixa till så de sitter uppe, optikern att sätta på sadlar, de som sitter på näsan, som inte glider så mycket finns speciella tror att de är i silikon.

Jenny H sa...

De verkar jättefina! Förhoppningsvis kommer Felix känna att världen runtomkring blir tydligare med glasögon så han föredrar att ha dem på sig.. men vägen dit kan säkert bli strulig..

Jag hejar på härifrån Hjo i alla fall!!