lördag 3 november 2012

Diverse

I viken ände ska man börja....

Jesper och jag var ner till Hubbo Kyrka och tände ljus. Fick fika av min Farbror Hans och Berit som jobbade i Hubbo prästgård eller vad det heter.... Dom är nog Tillbergas allt-i-allo! :) Bästa!


Spenderade sen nån timme på vårdcentralen på Oxbacken med Felix på förmiddagen. Han blev aldrig bra från sin, ja vad har han?? Övre luftvägsinfektion eller halsfluss, eller är han bara förkyld? Hur som helst fick han behandling.

Micke har nu oxå fått behandling, han hade tiden en timme före Felix. Alltså, jag jobbar inom sjukvården och vet problem med doktorer, dataprogram, bokningsproblem osv men varför kan en pappa och en son inte få komma in samtidigt? Nä en timmes mellanrum, rapa samma historia bla bla.... Redan när Micke ringde och fick sin tid ville hon på 1177 att han skulle lägga på och ringa upp igen för att boka en tid till Felix. What?? Nä det gick visst att ordna på en gång efter en stund. Eftersom allt spelas in osv kan jag förstå att de vill ha en patient per samtal, det är väl liksom fel från början i systemet, men ändå...

Det mest skrämmande sen var att de var till samma doktor men han kom inte ihåg Micke 40 min efter att han åkt... När jag sen sa att min man visst varit till honom såg han lite lätt fånig ut.

Donken, hem med Felix och in till Factor på information ang en utmaning jag är med på (återkommer med det), direkt till Coop för att hämta medicin, strul, telefonsamtal till höger och vänster, fick medicin till slut. Hem med den, hämta Jack och Jesper som jag lovat åka och bowla med... Bowla, handla, Tacos, choklad, Så mycket bättre, tack och god natt!!!

Zzzzzzzz

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Anonym sa...

Hey there! I could have sworn I've been to this website before but after reading through some of the post I realized it's new to me.
Anyhow, I'm definitely glad I found it and I'll be book-marking
and checking back frequently!
Also visit my web page africanmangoplusguide.com