onsdag 3 juni 2009

Nätverksträff 5

Ikväll har vi haft den sista nätverksträffen för den här terminen. Förutom handledare M var mina föräldrar, våra systrar, Mickes pappa, två från förskolan och min vän Sofia var närvarande. Micke var inte med eftersom han är på ZZ Top. Vi pratade om hur vi tyckte att det hade varit och fungerat med att ha ett nätverk kring Felix. Alla verkade nöjda och ville fortsätta till hösten. Det som är bra med att ha ett nätverk, förutom alla hjälp med material och träningstips, är ju att alla i vår närhet får samma information, samma tips och blir lika delaktiga.

Vi gick igenom sommartecken, pratade om vikten av att inte ställa så mycket frågor, inte ställa frågor som kan besvaras med ja eller nej utan locka honom att svara med ett tecken eller ett ord. Vi fick se en film från ett läger där de jobbade med Karlstadmodellen, precis ett sånt läger vi ska på i sommar, kändes bra!

Vi festade loss på äppelpaj och hallon- och björnbärspaj med vaniljsås och handledare M och förskolepersonal M och A fick varsin liten blomma som lite extra tack!

4 kommentarer:

Suzy71 sa...

Det känns som ni verkligen har lyckats med ert nätverk. Jättekul med så många engagerade! Sjäv var jag på Thuwas förskola och pratade om hösten med en pedagog, chefen och en specialpedagog. Kändes ok men ändå ganska ovisst. Bara hoppas på att det blir så bra som möjligt!
Kram

ylvisen sa...

Ja det känns jättebra!

Hoppas det löser sig för Thuwas förskola till bästa sätt. För oss var det himla segt i början men efter ett par möte och lite krig så mjuknade chefen och nu är hon riktigt ok!

kram

Skolgatan sa...

Lät som en trevlig avslutning:-)
Gott med paj!

linnea sa...

ooh vad gott:)
Var ett tag sen jag åt paj.
Ha det braaa:)
Hugs.