torsdag 4 juni 2009

Vart tog veckan vägen?

Tiden går så himla fort. Varje vecka springer förbi, idag är det fredag igen. Ibland känns dom som dom det är fredag hela tiden, eller kanske inte förresten. Det är ju snart måndag igen! Min pappa har berättat om en man på hans jobb som alltid tänkte så: Skönt med sol! Det blir snart regn! Härligt med semester! Den är snart slut! Kul kille!
.
Idag blåser det som attan men det regnar åtminstone inte! Helgen ska iaf bli lite bättre! Skönt eftersom vi har Upp- och Nergympa-avslutning på lördag fm på Björnön. På em skulle vi ha firat Mickes morfar men det blev inställt, han mådde inte bra, har ont i hela kroppen! Stackars Ebbe! Dax att cykla till jobbet i blåsvädret!
Igår var det avslutning på Felix förskola. Barnen sjöng sånger med tecken till men oj va fort de sjöng, undrar om de alltid sjunger så fort? Om de alltid har gjort det? Vi pratade om det ibörjan att tempot skulle vara saktare så att Felix hann med. Det kan ju ha varit så att de kände sig stressade över att det satt massa föräldrar där och tittade, det förstår jag. Felix satt oxå och tittade :) Se fikade vi och fröknarna fick presenter, blommmor och glassogram! Trevligt!

Inga kommentarer: