tisdag 28 juli 2009

Röda faran

Vi var hos barnens kusiner Alva och Thea för någon veckan, Thea som fyllde tre år hade fått en rosa Hello Kitty-kickbord. Felix var sugen att prova och fixade att ta sig framåt! Idag var vi och köpte en röd variant till honom men än så länge har han inte vågat prova. Styret är lite för högt så det måste fixas till innan den blir perfekt, Micke kanske kan såga av stången. Jesper kommer nog gilla den när han får se den, han gillar "Bilar"-filmen och det är ju en Blixten-kick Felix har fått.
Fick en timme själv på Hälla (köpcentrum) medans barnen var hos mormor. Hade kunnat handla ihjäl mig och fick hålla i plånboken. Köpte regnkläder till Jack som börjar på förskolan på måndag. Jesper fick en skinnjacka som han gillade, han tyckte den cool som han sa :) Han börjar ju skolan snart och behöver lite nya schyssta kläder.
Den ser kanske lite stor ut men passar honom perfekt!
.
Annars har dagen varit ganska lugn, regnet har dragit vidare och nu skiner solen. Löparrundan är avklarad, sprang två varv i spåret på fm. Det ser iof ut som ett bombnedslag här och jag skulle behöva storhandla men vi får väl se vad som hinns med och om lusten faller på!

7 kommentarer:

Linda sa...

Alltid härligt med en shoppingtur! Trevligt med lite träning också ;)

Skolgatan sa...

Kul med shopping,helt själv me!

Ebba har fått Lucas sparkcykel, vi har kapat stången så den passar henne och hon tar sig fram på den,sakta men säkert:-)

Kram

ylvisen sa...

Perfekt, han har provat den nu och det gick bra, han tar lite för lååååånga "kliv" bara, men han lär sig nog och det blir nog bättre när stången blir kortare!

kram

E Hayman sa...

Jag vill också åka på shoppingtur, snygg jacka Jesper har fått. Emma vill också ha en efter att hon har sett sin mosters skinnjacka, vi får väl se tomten kanske kommer tidigt i år ;-), jag storhandlade igår men herregud va folk och helt slut. Hade med mig Emma så jag fick hjälp i kaoset.
Coolaste kicken på gatan :-), bra att han har provat. Kram

Marica sa...

Kul med shopping! Snygg jacka :-) förstår att han tycker den är cool!
Så lilleman ska oxå börja dagis nu ja.. spännande!
Stor kram!

Sara sa...

Kul med shopping o träning o att det är så nära nu att Jack ska börja.. Det kommer han tycka är superkul!!

Då var våra 6v till ända nudå, satan vad fort det gått!! jaja nu ska vi jobba o tjäna pengar så vi kan shoppa ännu mer ;-)

ylvisen sa...

Absolut! :)