söndag 26 juli 2009

Teckenläger

Nu har vi kommit hem från familjelägret i Ljungskile. Vi har varit borta i sex dagar och fem nätter. Vi är nöjda men trötta. Det var ca 20 familjer och nästan 100 personer som bodde på folkhögskolan. Maten var kanon! Syskonklubben fungerade bra och Jesper var nöjd. Bra information om Karlstadmodellen och nya tecken i bagaget! Lite nya idéer om hur vi ska fortsätta med arbetet kring Felix.

Personalen var kanon! Varje dag hade de färgade tröjor beroende på vilken dag det var. Man såg dom lätt och idén var bra. Längst bort i bilden ser ni hela klanen, dagen till ära, rosa tröjor = lördag.

Disco. Felix dansar med Kajsa. Pippi kom oxå och hälsade på, Felix värld stannade och han blev som förstenad i 30 min, sen fick även hon en dans och en kram innan hon gick.
Utanför vårt rum fanns som ett litet samlingrum med ett litet pentry. Vi kunde lägga barnen och sen sitta upp och prata och dricka lite öl. Felix sov middag en dag (mellan 16.30-18.30!!) så kvällen blev sen. Gissa om han blev en pajas....?
Cathrine och jag, det skiljer mindre än två veckor på min Felix och hennes Oliwer. Mycket intressant att höra hur alla andra familjer har det. Tre av familjerna hade vi träffat innan å ytterligare några var kända från familjeliv.se.
En kväll var det mammornas tur att vara utan man och barn. Vi gick till "Turisten" och drack öl, det fanns 170 stycken olika sorter men jag hann bara prova tre. Papporna spenderade sin kväll med att spela fotboll, basta och dricka öl.

Det fanns en superfin lekpark i närheten där vi var några gånger. Lite taskigt att säga kanske men vi hade fått ut mer av lägre om vi inte hade haft med oss Jack, men vi ville ju så klart inte lämna bort honom nästan en hel vecka. Jack och Felix sprang ofta åt varsin håll och det fanns stup och skog i närheten så man var liksom på helspänn...
En vecka kvar av semestern.

5 kommentarer:

Marica sa...

Låter som ett bra läger!
Hoppas att ni får en fin vecka nu då sista av semestern! Kramiz!

Skolgatan sa...

Ser trevligt ut! Får se om vi kan ses i veckan,Martin kan inte säger han.Annars får vi ta en helg efter semestern,jag är ju ledig fredag jämna veckor.

Kram

Marika sa...

Va kul det verkade på lägret! Nästa år kanske man kan komma i väg! Får nog börja spara nu!

linnea sa...

vad kul ni har haft;)
ha det bra

kram

Linda sa...

Verkar ha varit ett superbra läger! Mysiga bilder.
Kram