torsdag 16 juli 2009

Slumpen eller vad?

Idag har vi varit till Sagostigen och tittat och lekt (sagostigen.se). Själva Sagostigen var inte så mycket att se kanske, iaf inte om man var så dåligt påläst på sagorna som vi var. Det var visserligen klassiska sagor men inga favoriter till våra barn. På mitten av den 2 km långa skogsstigen fanns ett lekställe med nedgrävda studsmattor, roliga gungor, hästar, hoppslott (eller vad det heter) osv. Där var vi ett bra tag, fanns även tacobuffé som var fin!
Jesper vid Askungens slott.
Det fanns tre studsmattor som var nedgrävda, smart idé!
.
Nu till "slumpen".....
.
1. Vi var till Kolmården förra året hela familjen. Vi skulle se delfinföreställningen men det fanns inga sittplatser så vi fick stå. Plötsligt reser sig en mamma och hennes pojke en liten bit längre ner och vi får deras platser. Mamma Lena och jag ser direkt att våra barn har samma diagnoser och upptäcker samtidigt att vi träffats på familjeliv.se tidigare. Hejar lite i förbifarten och hon berättar att grabben inte tycker om höga ljud och måste gå ut.
.
2. Vi var till Parken Zoo för en vecka sedan och vilka mötte vi där, jo så klart samma familj på en trång väg på väg till grisarna. Men hej, är ni här oxå! Ha ha, vi ses nog snart igen!
.
3. Idag i Malmköping på Sagostigen, japp de var där oxå!
.
Nu har jag glömt var de bor, utanför Örebro tror jag att det är så det är ju egentligen inte såååå långt härifrån och ställena är ju typiska ställen man åker till på sommaren men ändå. Det är så lustigt, samma familj på samma ställen där vi är tre gånger!

Inga kommentarer: