onsdag 6 juni 2012

Hej vad händer?

Jo dagarna går.... Inget hört från skolan. Mejlat, inget svar... Får väl ta och ringa då, BIG suck!
Tränar på, fick till ett löppass häromdagen, gick fort och lätt! Står emot äppelpaj och käkar kvarg! Något man har kontroll över i alla fall. Vardagen känns för övrigt snurrig, stökig, skitig och fattig! :(
























Vi har hälsat på hos farmor, firat svenska flaggans dag! Äh nu ljög jag ha ha.... Eller vi var hos farmor men så värst mkt firande har det inte blivit. Å morgon är det jobb igen å man ska vara dagvill ännu en gång. Fast har man inte större problem än så får det va. Fast fasen, det har jag ju....funderar mkt på Felix start på skolan till hösten osv men ah ORKA!! Promenerar vidare och njuter av en fin kväll <3





3 kommentarer:

Skolgatan sa...

Det kommer lösa sig med skolan,vore ju toppen med en kille. Heja dig! Kvarg är gott,kanske inte som paj men v.28 blir det paj efter milen:)

Fattar inte hur du får ihop livet med allt du gör,väldigt impad!

Jenny H sa...

Håller med föregående skribent! Allt löser sig, men dessvärre inte av sig självt ju.. Det är inte enkelt att va förälder (har jag lärt mig efter 11 års arbete på förskola..) speciellt då till barn med lite speciella behov.
Men vips så är det höst och felix går med ryggsäcken på ryggen till skolan för att där mötas av sin assistent, lärare och klasskamrater! Han kommer va stolt och allt kommer gå bra!

Kram på dig!

ylvisen sa...

Jaaaa paj :)

Hoppas återigen att du har rätt Jenny!