tisdag 24 november 2009

Nätverksträff nr 8

Ikväll har vi haft sista nätverksträffen för 2009. Alla i nätverket, förutom en av de två tjejerna från dagis, var närvarande, kul!

Alla fick berätta vad som hänt sedan förra nätverksträffen, om de gjort något speciellt med Felix eller om man tycker att han utvecklats på något vis. Faster Linda berättade bl a att hon gått en cirkelledarutbildning inom Karlstadmodellen och blivit godkänd :). Moster har varit på gympa med Felix och Farfar och Felix har tränat på att gå till affären och handlat köttbullar och glass. Mormor och morfar berättade vad de gjort och att de har planerat att åka buss med Felix på lördag!

M från dagis berättade att trots att hon hade haft mindre tid med Felix den senste tiden, tycker hon att han utvecklats mycket sedan han opererade in nya rör i öronen, antagligen så hör han mycket bättre. Han är mera med och tar instruktioner bra. Han är bra på duka av, allt ska göras riktigt. Hon berättade att han, vid ett obevakat ögonblick klättrat upp på bordet och satt och åt på osten.... Bra eller dåligt, he he.... De har en 3-årsgrupp där Felix är med och det fungerar bra. Han är med och leker med de andra barnen. Hon berättade oxå att en del föräldrar är nyfikna på tecken, kul tycker jag!

Vår handledare M tipsade om lite julklappar och vi fick se ett språkpussel som verkade kul. Kanske tycker Felix det är roligare att bygga meningar om man använder det materialet.
Vi gick lös på pepparkakor och glögg som Linda hade fixat, det tackar vi för! Tack alla för ikväll, det betyder så himla mycket oss att ni är delaktiga! Stor tack även till nätverksledare M och dagis-M. De fick varsin julstjärna som ett litet tecken på vår uppskattning!

2 kommentarer:

Malin sa...

Va skönt det måste vara att ha så många som engagerar sig. Och va roligt att det går så bra för Felix, duktig han är! Kram Malin med Thea

Pååterseende sa...

Gud va härligt med sånt stöd och så många som engagerar sig!
Här är det bara jag och Micke...Ingen annan kan ens tecken!
Så dåligt!
Hoppas att allt är bra med er annars...Tänker på er ibland:-)
Hoppas att ni mår bra efter sprutan..
Själv hade jag skitont i armen i nästan en vecka!!
Kram Mia