tisdag 17 november 2009

Me hate Kåvepenin!

Igår kväll var Felix med farfar och hans sambo. Han var lite seg och ville inte ens äta glass men annars så gick det bra! Hade sovit länge på dagis men det behövde han. Tyvärr ledde det till att somnade 22.10. Fick väcka honom imorse för att åka till dagis. Han verkade trött och han blev ledsen när jag gick.

Kl 10 ringde Micke, de hade ringt från dagis och Felix var hängig. Jag hämtade honom 10.30, då hade han legat på soffan och sovit till och från sedan 8-tiden. Nu har det gått ytterligare ett par timmar och Felix ligger på soffan och har så gjort sedan vi kom hem. Han har inte ätit eller druckit någonting idag. Har en telefontid med öron-näsa-halskliniken kl 13.05, får se vad de säger.... Jag gissar på antibiotikabyte!

3 kommentarer:

Skolgatan sa...

Men Felix då,nu får han allt bli frisk.stackan!

Moster Marie sa...

Men det var väl själva faaaaan va trögt det ska vara i doktor-världen, läser de inte journalen om vad han har ätit tidigare och det inte har fungerat, nu blir jag riktigt arg.

För övrigt har en tjej i Lowas klass svininfluensan och de var på kalas tillsammans i söndags, hon insjuknade i måndags och Lowa tog sprutan i måndags så vi håller tummarna.

Marica sa...

Usch ja, det funkar ju sällan... eller varför inte säga aldrig.. skönt att ni fick byta!
KRYA PÅ FELIX!
Kram