söndag 7 mars 2010

Felix första barnkalas

Alla barn har nu gått hem och vi har landat i soffan. Det gick jättebra på kalaset, fina presenter och snälla barn. Vi hade först lite disco tills alla barn var varma i kläderna, sen lekte vi en lek och sen var det dax för fika. När alla var nöjda blev det en kort Pippi-film i källaren på bioduken, några tröttnade efter en stund och gick in i lekrummet. Tiden gick fort å vips var det fiskedax och sen var det slut! Det kom 7 barn på kalaset + våra 3.

5 kommentarer:

Marika sa...

va kul!

Skolgatan sa...

Kul! Stora killen,han gillar ju paket:-)

Skolgatan sa...

Vi har inte fått posten än,brukar komma nu runt lunch,jag hoppas sladden är med för Lucas väntar på den idag:-)

Suzy71 sa...

Härligt med eget kalas! Kan tro att Felix var i sitt esse!

Marica sa...

Kul med kalas o jeans från lindex eller? ;)
Ja du min Jacob vad gör han... han kan sitta en stund vid datorn eller playstation eller x-boxet men inte så att han bara sitter där, vi har inga regler på hur länge han får sitta för jag tycker att han sitter bara en stund ändå..
I våras och somras var han ute för jämnan... men nu i vinter har det varit lite si och så med det.. Men Jacob leker ofta med kompisar, han är inte ofta själv.. men han leker mycket med lego och monsteryams.. när han leker... men tv:n och film är av hög prioritet just nu.. känner att allt går upp och ner men tror att han kommer va ute mycket nu till våren och cykla fram o tillbaka på gatan och bygga vidare på en koja de har i vårat kastanjeträd!
Har ni regler för hur länge Jesper får sitta vid datorn/tv/spel?
Kramilikram!