tisdag 11 november 2008

Fy helvete vad mätt jag är!

Så var det tisdag igen och det lika med svullo-lunch hos Sara eller Elisabeth. Denna tisdag var det Sara som dragit nitlotten och fick bjuda på mat (eller ja, vi har ju rullande schama som gör att man inte kommer undan)! Broccoli- och ostsoppa bjöds det på, mycket gott!

Den egentliga anledningen till att vi träffas är inte att vi råkar vara mammalediga samtidigt utan snarare för efterrätternas skull. Det började med att jag och Elisabeth åt semla varje tisdag efter att vi klarat av den senaste förlossningen, tror vi hann med typ 12.... Sen kom vi överens om att det skulle bli soppluncher med fruktsallad och grädde, någon måtta fick det ju vara! Vi kom på om vi bjöd in någon mer till våra träffar skulle vi bara behöva göra mat var tredje tisdag, Sara blev den utvalda! På senare tid har efterrätten dock övergått till annat gott än frukt, vet inte hur det gick till faktiskt! Vi har avnjutit både kladdkaka, ungsbakade bananer med mörkchoklad och GI-tårta. Elisabeth har fått oss att bli riktiga grädd-suckers! Idag fick vi avnjuta frukt i ugn med ett lager vit choklad över och en massa grädde!!

Det stora problemet just nu är ju bara att ungarna inte sitter still utan ska riva i allting och förstöra vår lunch, grädde ska dom ha oxå!

Ja just ja, Elisabeth och jag hade varit och vibb-tränat innan så då kunde vi ju vräka i oss, eller hur?

Inga kommentarer: