söndag 23 november 2008

Måndag igen och fullt upp!

Först ut med alla barn, massor med snö, Felix hinner kliva ut i snön i strumporna. Ångrade att jag sa nej när Micke frågade om han skulle ställa in bilen i garaget. Sen till förskolan men jag har iaf sovit bra i natt även om jag blev väckt av en arg man som letade efter sina långkalsonger som jag slarvat bort!

Idag ska jag åka och lämna tillbaka en nyckel, hämta pengar, lämna Jack hos morfar och sen åka och klippa mig, vilket lyx, attans va jag ska njuta! Får se om jag vågar återkomma med en bild. Är så sugen på att ha så där långt hår som jag haft tidigare, alltså spara igen men måste inse att jag är över 30 och måste skaffa mig en frisyr. Kanske ska fixa en före- och efterbild? Hinner nog oxå köpa en julklapp när jag ändå är på stan.
Kl 16.00 ska jag och Micke till habiliteringen för att göra en hab-plan för Felix, ska bli intressant! Barnen ska vara hos moster Marie. Tack kära släckt och vänner för att ni ställer upp med våra ungar stup i kvarten, guld värt!

För att bygga på mitt dåliga samvete för att inte ha tränat som jag önskat med Felix i helgen lägger jag in en bild på det vi skulle ha gjort, lådan från förskolan, tre träningspass har Felix gått miste om! DÅLIGT!
Även en bok om Halvan och lek med Babblarna ingår i träningen men det har vi inte heller gjort. Bedrövligt!
Är det här träning? Felix är iiiii väskan *tecknar*. Ska tillägga att Felix har gjort det själv så jag inte blir anmäld, ha ha!

Inga kommentarer: