lördag 27 mars 2010

Lördag lördag....

Landat i soffan, proppmätt....

Dagen böjade med ett sovrekord! I vanliga fall vaknar Felix vid 5-tiden, halvsover ett tag till samtidigt som han ligger och sparkar och trycker sina fötter under mig eller lägger sig på mig men ligger bara still i 10 sekunder innan det är dax att snurra ett varv... Idag dock som han som en klubbad säl till 7.20! JAG vaknade FÖRE honom.

Efter frukost och undanplockning stack jag ut och sprang Hubborundan, skönt att få motionen avklarad! Ska springa Vårrustet i maj och måste träna inför det, skulle behöva tappa 3 kg men det är en annan historia.

Sen åkte jag, Jack och Felix och hämtade kusindoter Malin för att sedan åka till Maggan på en liten träff. Vi stannade dock inte så länge eftersom vi skulle hämta upp Jesper på hemvägen som var hos en kompis.

Till kvällsmat blev det pizza och nu 1 kilo godis.... Som sagt, skulle behöva tappa 3 kilo innan Vårrrustet men det löser sig!

Trevlig kväll!

3 kommentarer:

Jenny H sa...

Fan vad duktig du är! Avundas folk som orkar ta sig ut och springa.. Kul att du ska springa vårruset! De där tre kilona kanske du tappar under en av dina motionsrundor.. Vips så ligger det en trekilos-klump där.. (nej, jag har inte varit i "brutt-flaskan", jag är sån..)
Själv vill jag oxå gå ner tre fyra kilo. Men det känns ju hopplöst! Jag ska trösta mig med lite äppelpaj och vaniljsås nu.. Det hjälper säkert... precis som ditt godis..
Trevlig kväll!

Skolgatan sa...

Men ni behöver inte tappa några kilon,varken Ylvis eller Jenny,jag däremot ska snart tappa minst 10 kg... Så jag tar gärna pajreceptet innan det är dax att tänka på sånt:-)

malin sa...

Tack för idag, kul att träffa er igen! :) Kram