lördag 16 januari 2010

Aquadoodle


En mycket uppskattad julklapp var denna ritmatta. Man målar med pennor fyllda med vatten. Felix har provat att måla på armarna men tji fick han! Fick tipset av Erika.

6 kommentarer:

Marika sa...

Vi köpte en liknande till William i julklapp, man kan rita med vattenpenna och dra med en grej så det blir räls som ett tåg åker på... Gud va jag är dålig på att förklara! William gillar den i alla fall och jag med... för vi slipper färg överallt!

M.

Marica sa...

Sådan har mina grabbar oxå :) Smidig!

ylvisen sa...

Va sjutton, såg att jag stavat aqua med ett p istället för q, ha ha.... felet åtgärdat!

Linda sa...

Noah fick också en sådan matta i julklapp, väldigt uppsakttat här hemma av båda barnen och vi slipper oroa oss för att det målas på fel ställen!
Kram

Anonym sa...

perfekt presenttips. Tack!

Anonym sa...

Den där är jättebra!
Vi fick en sån till killarna för ett par år sen och den är nu helt slut. Ett par råd: Undvik kladd i närheten av den, det pajar den av. Dvs kräksjuka & aquadoodle är ingen bra kombo (egen erfarenhet). Inte mellis & aquadoodle utan att tvätta händerna mellan heller (också egen erfarenhet).
Låt den heller inte ligga på golvet längre stunder så att man t ex genar över den eller så, den pajar mycket lättare än åtminstone jag trodde (ännu en erfarenhet).
Men den är superbra! Funderar på att köpa en ny och ta hand om den lite bättre.
Vi har nu en ritbräda från FischerPrice - bästa leksaken hittills - och fick en Glo-nånting i födelsedagspresent, ungefär samma men man kan "kalkera" och den lyser i olika färger. Superbra grejor!