söndag 14 november 2010

Nä om man skulle avsluta helgen med lite pop corn...


Helgen har nästan bara innehållit mat och trevligt sällskap! Lika bra att ta lite pop corn oxå. Två promenader har det blivit men skulle nog behöva gå till Örebro och tillbaka för att hamna på plus minus noll! Trevligt har vi haft det iaf!

En annan sak! Felix är konstig ibland. Han vill nästan aldrig jobba hemma, alltså språkträna. Han tvärvägrar när man försöker fånga hans uppmärksamhet med något nytt material. Han hatar det verkligen! Sen rätt var det är på kvällarna ca kl 21.30 och han råkar se något jobbmaterial, DÅ passar det. Ikväll fick jag först hjälp att plocka i diskmaskinen, ser ni förresten vilket krutpaket han är! :) Iaf så såg han en del av språkpusslet som stod på köksön och då ville han titta på det och han skulle sitta på diskbänken... Man får välja sina konflikter och fånga tillfällena när de ges :)

Det syns att han är van att "läsa", han pekade på varje bit från vänster till höger och försökte läsa, slutljuden var rätt ;) Den delen tackar jag förskolan för! Det var så roligt att se att han kunde mer än vad jag tror! Igen :)

Inga kommentarer: