tisdag 13 oktober 2009

Felixtid - farfar

Igår var det farfars och G:s tur igen att ha hand om Felix. Farfar hämtade Felix på dagis, det gick hur bra som helst. Felix fick åka i hans stoooora jobbarbil och bara det var spännade! Jag stod inne på grannavdelningen och spanade tills de hade åkt och kunde sen gå och hämta Jack.

Felix hade haft det roligt med farfar och G. De hade spelat spel, lagt lika på lika, ätit mat och glas. Han kom hem 19.30 och allt hade gått jättebra. Farfars grej har blivit att bara vara hemma och träna på det som passar, fånga Felix i stunden. Träna på att vara borta utan oss. Det gick bättre denna gång än första så jag tror att detta kan bli jättebra med tiden!

Det känns bra att det här med "Felix-tid", alla i nätverket har tre inplanerade dagar under hösten där man gör något med Felix, antingen här eller hos sig eller någon annanstans. Det krävs en del förberedelse och planering för att få med Felix på en del saker men mosters mål är att ta med honom till Mc Donalds, faster ska ta med honom ut i skogen och mormor och morfar, ja vad ska ni hitta på?

Inga kommentarer: