fredag 9 januari 2009

Mellanbusen Boman

Ja man slutar aldrig förvånas över vad Felix lyckas hitta på. Han älskar tex att gömma saker, det är ett under att inga plånböcker eller nycklar har försvunnit men det hinner han nog med en vacker dag. Mickes glasögon har varit bort en gång men dom hittade vi på till slut. Han har lyckats gömma två hela Babblar-familjer, även om jag hittade hälften bakom ett element i hans rum nyligen. Där bakom låg även någon bil, en CD-skiva och en legogubbe.

Felix är just nu jättesnorig och allmänt hängig. När han är apförkyld blir han rätt hängig i munnen drägglar lite och håller på, han ser inte riktigt klok ut. Igår upptäckte jag att han var vit på tungan och jag ringde Citypraktiken för att höra vad det kunde vara. Sjuksköterskan gissade på uttorkning och vi beordrades att få i honom mer vätska. Han fick en flaska med saft och då skulle givetvis lillebror oxå ha en så okej då. De satt där så fint framför Moraträsk och drack så jag plockade lite i köket. Det blev lite onödigt tyst så det var lika bra att gå och titta vad de höll på med. Hela bordet, båda de två beiga tygsofforna var fulla med saft! Felix hade en förmåga att ta vällingflaskan tidigare och vända den upp och ner och sedan dutta välling på bordet eller i soffan och precis så hade han gjort nu med saften och lillebror var väl inte sen att haka på... Det var Mickes mormors hemmagjorda saft gjord på riktiga bär så den var rätt röd (det känns inte som köp-saft innehåller lika mycket bär som denna saft gör) och det var massor med fläckar överrallt, typ 100 minst! Suck!


Nu ser soffan förjävlig ut. Vi köpte den för tre år sedan på Mio för 17 000 så den är varken gammal eller billig. Hur som helst så får vi vår nya soffa till källaren v 5 och hade då tänkt att köpa ett sånt där riktigt soffrengöringsmedel för 400 kr till våra soffor uppe så nu får de vara så här några veckor till.
Förbenade ungar!

8 kommentarer:

Skolgatan sa...

He,he busungar! Sånt får hainte lära Ebba...

Kram

Marika sa...

Dom är duktiga på att hitta på hyss dom små liven!

ylvisen sa...

Skolgatan: Jo han ska lära Ebba allt han kom, går nog ganska fort, ha ha!

Marika: Ja det ska gudarna veta!

Kram

Carina - den gråa pippin sa...

Bra jobbat ungar! Inte 17 ska väl lilla mamma få tid för sig själv heller. Nä, sätt henne i jobb'ba.

Kom hit så kan vi lära er lite till....

Vi har iallafall ingen Mio-soffa.

ylvisen sa...

Det kan du glömma ;o)

Anonym sa...

här känner vi igen duttandet :-)
vår soffa är också från mio, den går att tvätta som tur är. Men inte blir den snygg för det, de gamla katterna har förstört den med sina klor.

Varför släpper man in djur och barn i möblerade hem? ;-)

Mormor/Morfar sa...

Jag kanske ska anmäla dom till Let´s Dance. Puss Mormor

ylvisen sa...

Titta mormor :o)