måndag 26 januari 2009

Träning hos logopeden

Idag på morgonen var vi till habiliteringen för att träfffa logopeden igen. Felix blev jätteglad när jag berättade att vi skullle åka och träffa Marjaana och jobba. Vi åkte och lämnade Jesper på skolan och sen direkt till hab. Det gick jättebra och jobba och han fick även prova att sitta vid datorn vilket han tyckte var jätteroligt! Han fick ropa i en mikrofon för att få tex en groda att flytta sig. Sen var det dax att åka direkt till förskolan. Min kusindotter Malin har praktik på Felix avdelning denna vecka. Kul! Jag har sen varit och tränat efter lämning på förskolan och ska snart åka och handla Bregott på Lidl, de har bra pris denna vecka! På em ska jag och Elisabeth och alla barnen gå till öppna förskolan här, de har börjat med sångsamlingar så vi tänkte prova det. Har tidigare i år provat sångsamlingarna på Skallbergets öppna fsk och det var total katastrof för Felix. Så snabbt som dom sjöng är inte ens normalt på normalstörda barn. Felix hade inte en chans att hänga med!

Denna bild är tagen igenom ett akvarium på väntrummet på hab, coolt va?

6 kommentarer:

Marika sa...

Skit coolt!
Han ser ut som en liten sjövarelse!
Får ni åka och träna på hab, hur ofta då?

Marika...

stina sa...

va skoj med sång jag älskar att sjunga barnsånger brukar sjunga imse med william men ja känner mej som en toka när alla kollar på mej för ja har nada sångröst

ylvisen sa...

Ha ha men det är ju tanken som räknas och William är säkert nöjd!

:o)

Carina - den gråa pippin sa...

Har Felix gått å blitt en sjöjungfru... öh... vad heter männen under vattnet??? Sjökarl?

Ser ut att trivas bland fiskarna. Men fiskarna ser ut att behöva öva på att stå på kö till rutschkanan tycker jag.

Skolgatan sa...

Vilket fint kort,kul att han tycker träningen är kul. Var det bra på öppna fsk?

Kram

Anonym sa...

Vilket hippt väntrum. Vi ska börja i en språkgrupp i feb som logopedstudenter håller i. Det ska bli spännande. Fyra träffar. Hoppas att man får lite inspiration.