söndag 6 september 2009

3000 kr fattigare...

Felix (och Jacks) rum har fått sig ett lyft. Jacks spjälsäng är utbytt mot Felix gamla säng och Felix har fått en ny (Jack har en grå nästan likadan som Felix nya). Vi har gjort i ordning en "jobbarplats"/ett skrivbord, där luckan går att stänga när det inte används. Stolen är en mindre men hög variant.


Jesper ska få en annan möbel på sitt rum med plats för TV och den stora bokyllan med 16 fack står nu på Felix och Jacks rum fylld med alla leksaker. Lådorna är märkta med ordramar och bilder. Har plockat bort massor med skräp och allt trasigt. Det ska upp hyllor med plats för alla teckenböcker och pärmar och annat material man samlat på sig som nu finns i köket (!)

Känns skönt att äntligen få lite ordning på allt material och träningsgrejer! Nu återstår bra lite småplock och den störta biten, att använda alla grejerna.... Men som vanligt gör vi bara det som känns bra och det vi och Felix vill!

5 kommentarer:

malin sa...

Oj vad fint det ser ut att ha blivit :D

Kerstin B sa...

Så fint ni gjort, längtar tills vi får vårt hus å kan få ordning på våra grejeor.

Linda sa...

Snyggt!

Marika sa...

jätte fint!

Carina - den gråa pippin sa...

Jösses vad du grejar!

Vi har Felix alla pärmar från dagis-tiden och andra teckenpärmar i hans rum. Man kan hitta honom sittandes och bläddrar och berättar vad han ser på bilderna. Kul när man hör honom berätta om saker som har hänt för flera år sedan på dagis. Att han känner igen personerna och ser vad han gör.

Japp. Det får bli lunch i veckan. Börjar få magpirr inför barnmorskemötet.....