onsdag 30 september 2009

Inställd operation

Ja det blev ingen operation idag. Nytt försök om ungefär en månad. De bedömde att Felix var för förkyld. Självklart är det en säkerhetsåtgärd så det är ju inget att bli irriterad över men det var lite surt när jag fick veta att Felix och Micke var hemma igen! Inget går att mäta med säkerheten men ni vet när man har planerat med förskolan, hämtning, lämning, mat, jobb, kurser osv, man har ändrat och grejat för att få allt att gå ihop och sen blir det inget.... Men som sagt, vi får en ny tid och får hoppas på att han är friskare då!

Nu har Jespers innebandy dragit igång och fotbollen har slutat. De kommer träna två ggr i veckan och Micke är hjälptränare. De är i väg nu men kommer snart hem. Hoppas på att barnen somnar tidigt ikväll, Felix har inte sovit middag idag så det kan gå! VAB imorgon. Jag tycker nog att han skulle kunna gå till dagis imorgon men eftersom han bedöms som förkyld får han en extra dag på sig att göra sig av med snoret!

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

Marica sa...

Trist att det inte blev nån op men ja man får ju lita på att läkarna vet vad som är bäst! Hoppas på nya o friska tag om en månad då! Lite dumt att de väntar en hel månad egentligen för då hinner de ju få en ny förkyldning..
Ha en bra dag hemma imorgon! Kram

Carina - den gråa pippin sa...

Ja, vad ska man säga!?
Jag vet hur du känner. Vi har ju liksom också varit i sitsen. Förjävligt helt enkelt. För det är ju inte bara sin egen familj som man har pusslat med. Det är ju övriga kontakter runt om också

Kram på er