måndag 14 september 2009

Felix-tid - Moster Marie

Idag var det min syster som hade "Felix-tid". Vi har ju ett rullande schema för hösten på de i Felix nätverk som hjälper oss på olika vis. Tanken var idag att Marie skulle ta honom och åka till Mc Donalds och äta där och sen åka till en lekpark på deras område. När hon kom för att hämta honom ville inte Felix åka med i bilen men till slut åkte de iaf. Väl framme vägrade Felix att lämna bilen. Han hade lagt sig på asfalten och gapat. De slutade med att de åkte "driven" och sen åkte hem hit och åt. Här gick det hur bra som helst, Marie skötte maten och glassen, inga protester. Sen hade de en teckensamling/lek och det gick oxå jättebra, bra träning både för Felix och Moster :) Tack även för dammsugningen!

Här är det Felix, Jack och Oliwer som tar saker ur en låda och sen tecknar vad de ser.
.
Klockan är nu 21.00 och Felix vägrar sova. Han är så där charmig nu och bara går runt och ler. Han är hur pigg som helst. Han sover på dagis och det är egentligen inte så bra, men han orkar inte om han inte sover, hur löser man det?

4 kommentarer:

linnea sa...

Vad kul!
du kan såga åt dom på dagis att felix ska sova en halvtimme elr nåt:)
hah jag är inte så nytta till hjälp.

kram.

Skolgatan sa...

Svårt det där med sömnen,Ebba orkar inte heller om hon inte sovit men då får hon lägga sig tidigt på kvällen,typ 18 och sover ju ändå till 8. Men hon mår ju bättre när hon vilat en stund på dan,räcker med 20 min.

Kram

Marica sa...

Svårt det där med sömnen ja.. Filip sov inte middag på hela sommaren men nu på dagis gör han det för det är ju tuffare dagar o tider men han somnar inte på kvällen... han får ju dock gå o lägga sig ändå och så får han ligga o greya/prata med sig själv tills han somnar.. mina grabbs lägger isg vid 19-tiden alla tre men som sagt han somnar ju inte då för att han är inte trött.... men han behöver ju koppla av en stund på dagis.. hmm ja svårt det där!

Unknown sa...

hehe, ja det var ett spännande samtalsämne :) Kan ju säga att jag är 166 cm lång/kort vad man nu vill säga :) Hur lång trodde du att jag var?