lördag 27 februari 2010

Va fan....handalfabetet är ju fel....

Tyckte tröjan från POP med handalfabetet var en kul grej men det är ju inte samma som vi har lärt oss, vet inte vad det är för variant av handalfabetet som visas, någon som vet? Ja ja köpt är köpt och kan väl åtminstone påminna andra att teckna med Felix.

Imorgon fyller Felix 4 år och imorgon är oxå datumet vi satt för att vårt nätverk skall ha lärt sig halva handalfabetet! Undrar just hur det går för dom.

5 kommentarer:

mamma moa sa...

Internationella handalfabetet + å, ä, och ö som jag tror man lagt till. Men Felix och alla di andre kan ju också lära sig det Internationella handalfabetet.
http://www.sdrf.se/SDR/object/files/obj_4b87c7533501e.pdf
Här hittar ni det svenska!
http://www.bam-sprakteknik.se/IkonABC_mindre.jpg

Carina - den gråa pippin sa...

Jag skulle faktiskt ta och ägna ett mejl till dem, P o P, för kännedom att det inte är det svenska alfabetet. Lite långsökt att lära sig det andra alfabetet. Det är väl en sak om man har tänkt att bosätta sig i annat land. Då kan det vara aktuellt. Eller när man kommer upp i åren och ska börja lära sig andra språk i skolan. Men NU!
Nä nä, inte en chans att jag skulle blanda in något annat än det svenska.

Hanna Paavola Önnebro sa...

Jag skulle gå DIT! Och prata med hon Jenny som är butikschef...

Linda sa...

skam av P.O.P. Dags för ett protestbrev!

Linda sa...

För övrigt är det ASL (amerikanskt teckenspråk), kanske är det det som används internationellt? Känner igen T som vår kille använder för "toilett", vilket han lärde sig i USA.
Nu skriver jag och klagar!