tisdag 9 februari 2010

VAJ

Vård av Jack! Känns som jag inte gjort annat än att vårda barn den senaste tiden. Igår fick Micke hämta Jack på dagis på fm då han var dålig i magen. Han sov två gånger så han var nog inte riktigt pigg. Idag är det dock full fart! Hoppas kunna gå och jobba imorgon! Har inte sett konsistensen i blöljan än så att säga... Felix är oxå hemma idag, det stod i Idag-boken att han hade varit snorig igår och han hade sovit på dagis vilket han inte brukar göra. Han får en extra dag hemma att pigga på sig! Frågan är vad man ska hitta på för lunch....

Ikväll får vi hem vårt nya köksbord och våra nya stolar! *längtar* Det bordet jag hade tittat ut var för vekt så det blev ett annat från Mio. Funderar på denna klocka, vad tror ni om den?

3 kommentarer:

Marika sa...

Snygg! (klockan alltså!)

Unknown sa...

Snygg! Kan tipsa om att de har en liknande på Nordik (...som jag har i köket...) fast på den går det ut som svarta stänger från mitten till varje klockslag. Om du vill åka och klämma och känna lite i stället för att bara kolla på nätet!?
//Malin E

ylvisen sa...

Hej Malin!

Tack för tips! De hade en sån variant på Mio men det blev så mycket pinnar och jag skulle vilja ha "tomt" mellan mitten och siffrorna. Hörde av en annan som oxå tipsade om Nordik, får nog bli en sväng dit ändå!