tisdag 2 december 2008

Tisdags-svull och tapetlycka!

Åkte från pappas frukost och direkt till Sara på god sopplunch med gräddig efterrätt. Snack om att ha det lyxigt. Dessutom var Elisabeths dotter Emma med och passade och lekte med barnen, hon hade varit hängig dagen innan. För en gångs skull fick vi sitta i lugn och ro och äta. Tack för maten Sara!

Svängde förbi Runes färg och tog hem tapetprover. Hittade asläckra tapeter men höll på att ramla baklänges när dom kostade 800-900 kr rullen! Fastnade dock för en tapet, precis den som jag sett i ett produktblad där vi sett vår soffa som vi beställt, och den kostade bara 248 kr rullen, helt sjukt, ska man ha lite tur nu oxå! Dock blev jag lite osäker på soffan och tapeten ihop men det blir nog bra! Det ska ju bli ett tv- och biorum så vi får väl ha lamporna släckta....

Hämtade Felix och Jesper och var sedan bara hemma. Micke skulle direkt till kiropraktorn så han var bara hem och vände och kom inte hem förrän 18.00.

Felix och Jack hjälpte mig och laga mat, trode dom nog men i själva verket var dom bara i vägen, skrek och krånglade!

Nu sover alla barnen. Micke står och skriker i källaren och kastar grejer, det är något som inte går bra tror jag. Ska gå och lägga mig tidigt idag, är trött som en gnu!

2 kommentarer:

Skolgatan sa...

Gött med lagad mat och sen hjälp hemma när du ska laga,fan vilken lyx:-)
Du får väl gå ner till Micke och höra om han behöver hjälp då?...Eller gå och lägg dig,kanske bäst så;-)

ylvisen sa...

Nä här hjälps inte till i någon källare, jag sköter planering av inredning och han skitgörat! ;o)