fredag 16 januari 2009

Första badet i år på habiliteringen

Nu har badet dragit igång igen efter juluppehållet. Tvekade först om vi skulle gå eftersom Felix precis har blivit frisk. Hur som helst så valde jag att gå och han blev överlycklig när vi svängde in på parkeringen.

Sångsamlingen gick perfekt, han var bra med i sångerna, tecknade mycket! Efter samlingen skulle vi gå till den lilla bassängen och jobba, vilket inte brukar vara så populärt. Idag dock klarade han av två lådor utan problem, han tyckte det var riktigt roligt och krånglade minimalt. Låda tre var inte intressant så vi gick direkt på låda fyra som är belöningslådan med såpbubblor, gjorde några tappra försök att blåsa med näsan!
Bokade in specialpedagogen på ett möte med förskolan, hon är alltid bra att ha med! En kunnig kvinna som är på vår sida! Vi fick oxå veta att det snart skulle komma en ny liten ds-bäbis till badet!

Fikade en stund efteråt med ett par andra mammor och en pappa.
Låda 1. Hoppa från kanten.

4 kommentarer:

stina sa...

Å va mysigt de verkar ja e alldeles för frusen för att bada så
kram
stina

Skolgatan sa...

Ebba tackar jättemycket för paketet,så fin tröja! Mamman tackar så mycket för den fina skeden;-)och speciellt tack för papprena,så bra,men vad Felix är duktig nu måste vi träna hårdare:-)

KRAM

Skolgatan sa...

Förresten... Såg väldigt mysigt ut på badet:-)

Carina - den gråa pippin sa...

ÅH, en till ds!!! Undrar om man skulle ta och ta med sig Felix en dag till badet.....
Dels för att träffa lite folk - ja, du är medräknad i den gruppen - och sen är jag ju bara så rackarns nyfiken av mig.
Vilka är det som är med där?