Bilden gör kanske inte rätten rättvisa men det var helt ok!
Ett djupt snitt i en fläskfilé. Fyll med smör, persilja, pressad vitlök och flingsalt. Linda bacon runt och sen in i ugnen ca 200-225 grader i kanske 30 min. Jag använde mig av en termometer och innertemperaturen ska vara 65 grader. Vi hade ungsstekt potatis och sallad till. Jag gjorde även en coleslaw: Strimlad vitkål, rödlök, creme fraische, majonäs, salt och peppar.
Ett djupt snitt i en fläskfilé. Fyll med smör, persilja, pressad vitlök och flingsalt. Linda bacon runt och sen in i ugnen ca 200-225 grader i kanske 30 min. Jag använde mig av en termometer och innertemperaturen ska vara 65 grader. Vi hade ungsstekt potatis och sallad till. Jag gjorde även en coleslaw: Strimlad vitkål, rödlök, creme fraische, majonäs, salt och peppar.
1 kommentar:
Låter fantastiskt gott!
Kul med alla dina recept! Nog för att jag har en kock hemma, men det är skönt att glänsa med lite själv ibland oxå!
Kram
Skicka en kommentar