tisdag 12 maj 2009

Nätverksträff nr 4

Igår kväll hade vi den näst sista sammankomsten med Felix nätverk för den här terminen. Vi satt på altanen för att minimera risken för streptokockspridning...

Handledare M gick igenom dagens program och vi repeterade lite tecken för att få en uppdatering, man glömmer så lätt! M berättade att hon är portat på habiliteringen med sin kunskap om Karlstadmodellen men däremot ska hon få åka till Dublin och prata om nätverk för hela världen på 10th World Down Syndrome Congress. Tänk va bra det hade varit om hon hade fått dela med sig av sin kunskap för personalen på hab eftersom att många av dom barn (å vuxna?) som hon handleder som är inskrivna på habiliteringen. Vad sägs om lite samarbete?

M visade upp nytt material och pratade mer om talträning som Felix behöver mer av. Vi fortsätter att lägga fokus på lyssnarövningar, fortsätter att tänka på att teckna fler än ett ord, sluta ställa så mycket frågor och OM man ställer frågar ska Felix inte kunna svara ja eller nej utan istället med ett tecken eller ord.

Alla verkade nöjda! Felix utvecklas fint trots att han har en slarvmaja till morsa!

3 kommentarer:

Moster Marie sa...

Du glömde skriva om den nya duktiga sekreteraren, hon var ssåååå duktig.

Unknown sa...

Hej! hemskt med streptokocker, inte kul..... och hela familjen på pencelin, jag är inte avundsjuk.
Hoppas det blir bättre snart. kram Linda

ylvisen sa...

Marie: FLÅT! Jag nämnde ju dig iaf i mejlet till alla i nätverket :)