söndag 30 augusti 2009

Staket - bostadsanpassning

Kom på att jag glömt visa hur vårt staket blev när det var färdigt. Det blev riktigt fint och Felix kan INTE ta sig över. Man trodde det skulle bli mer som ett plank men den lilla plutten vid varje sektion gör att det ser mer ombonat ut. Det kanske ser lite glest ut mellan plankorna på bilden men man får knappt plats med en tå.


Det kommer bli en sen kväll här hemma idag. Jack och Felix sover som stockar och har så gjort i ett par timmar och klockan är 18.30, de vaknar nog snart och lär vara vakna till 23. Ingen idé att väcka dom, orkar inte med nå gnäll nu. Jag är pigg men börjar bli rejält hungrig! Micke har fortfarande inte gått upp än. Jesper stackarn sitter själv i källaren och spelar fotbollsspel (fast han är nog nöjd).

7 kommentarer:

Skolgatan sa...

Men Micke! Ligger han än:-)?
Ser ut att vart en trevlig kväll igår,kul!

Söta grabbar som säkert är full fart på snart.

Fint staket.

Kram

ylvisen sa...

Som sagt, han sover än, klockan är 19.30.

Linda sa...

Åh, myspojkarna!

Malin sa...

Fint staketet blev! Är det lika på båda sidor? Hur högt är det? Vi ska också göra högt staket/plank, både för att inte Thea ska kunna rymma och för att vi vill ha insynsskydd. Kram!

Mormor/Morfar sa...

Kanonbra Micke!

Carina - den gråa pippin sa...

Vad bra det blev med staketet!

Trött Micke eller?

ylvisen sa...

Malin - staketet är inte lika på båda sidor, insidan är snyggare, utsidan kan man klättra på. Tror att det är 120 minst, fick inte vara lägre. svarar även i din blogg. //Y