torsdag 6 augusti 2009

Snigelspelet

Jag har köpt ett spel från http://www.appelklyftig.com/ som går ut på att bygga meningar. Korten är utformade enligt "tänken" inom Karlstadmodellen med "rätt" färger och ordramar. Alltid kul med material som är färdigt så man slipper göra det själv... Spelet kanske är lite för svårt för Felix än, men man kan ju använda korten var och ett för sig, spela på sitt eget vis om man säger så. Några meningar passar honom nu, en del känns för svåra. Hade önskat att dessa flera kort med fler saker i vardagen, men det kanske kommer om jag tjatar lite ;)
.
Vi har ett bokstöd från Varsam (http://www.varsam.se/) som är skitbra att ställa böcker eller annat arbetsmaterial på för att vinkeln ska bli bättre och vi som vuxna ska ha båda händerna fria. Felix börjar gilla mer och mer att lägga sina kort för att bygga meningar (andra kort som vi fått av vår handledare), kan bero på att det är Babblarna som gör diverse saker....
Kortspelen var iaf väldigt fina med tydlig text och tecknet för bilden finns oxå med på varje kort som ni ser å på varje bild finns en snigel. På bilden är det snigeln Blixt som fått en mening :)


3 kommentarer:

Sara sa...

Åh, verkar ju jättebra.. Ska börja lite smått med teckensamlingar nu till hösten.. Ser jag fram emot så jag har suttit o gått igenom lite material här.. :-)

Kram

ylvisen sa...

Perfekt! Du är duktig du!

Äppelklyftig/Linda sa...

Tipsade om detta inlägg i Äppelklyftigs FB idag. :-)