måndag 24 augusti 2009

Nätverksträff 1 ht 2009

Då var första nätverksträffen för hösten 2009 avklarad. Denna träff hade vi "själva" utan handledare. Vi gick igenom sex stycker papper med tecken, hade "teckensamling" (med Felix), fikade och avslutade med att spela lite spel (hade två olika varianter). Jack var ute med granntjejen Evelina (tack snälla) och Jesper fick till sin lycka spela fotbollsspelet i källaren (PS3).

Felix var med oss på "samlingen", det gick riktigt bra! Vi hade saker i en låda som var och en fick ta upp och göra tecknet, fick man ett "lätt" tecken fick man även beskriva saken lite mer. Felix var duktig och tecknade och det kom även flera ord/rätt ljud som vi inte hört tidigare. Kul!

Alla var lite ringrostiga efter sommaren så det var bra med en träff och friska upp minnet. Vi har efterlyst hjälp till hösten av våra anhöra så vi planerade in "träffar". Alla fick tre datum var fram till jul, det blev var femte vecka för varje person. Tanken är inte att man ska sitta i ett rum och jobba med Felix utan man kan lika gärna gå till lekparken eller bra leka bredvid honom. Hjälpen kan oxå bestå i att man istället tar Jack och Jesper och gör något med dom så att vi kan göra något med Felix. Om man kommer på en fika är det oxå ok! Det är ju inte alltid som det fungerar som man tänkt sig, det är inte alltid Felix vill och gör som vi vill....

Tack mamma och pappa, syster, svägerska, farfar med sambo för att ni kom!

3 kommentarer:

HÖJDPUNKTER sa...

Tack så mycket :-D

Kram sandra

Moster Marie sa...

Har läst/MP

linnea sa...

det var jätte kul;)
hoppas det kommer flera nätverksträff

kram