Sjuden torsk i apelsinssås med ris och kokt broccoli
Ja det var maten som stod på bordet ikväll. Färsk torsk som fick puttra i en sås gjord på apelsinsaft, rivet apelsinskal, grädde, fiskbuljong, salt, mjöl. Till det serverades ris, broccoli och ärtor. Helt ok, lätt att göra, gick fort!
Maträtten får dock bara 3 av 5 poäng och det beror på att jag ätit för mycket torsk i matsalen på jobbet som legat i äcklig tomatsås eller med tomattäcke.... *ryser*. Annars var smaken god, inget speciellt men det var gott med ärtor till. I receptet stod att det skulle vara ca 550 gram filé, min förpackning innehöll över 700 gram, + i kanten!
Det blev en matlåda till mig och en skvätt över. Micke åt, dock inte med förtjusning, Jesper åt ganska bra, Felix åt inget och Jack grisade mest runt och ville helst vara på bordet! Som vanligt med andra ord!
1 kommentar:
Ha,ha låter som lugn och skön middag:-)
Jag tycker det lät gott och riktigt nyttigt ju!
Kram
Skicka en kommentar