söndag 16 oktober 2011

Träning söndag

Söndagen var en bra träningsdag, vi tränade både det ena och det andra.

Borsta tänderna på dinosaurien, vi tränade på att säga AAAAAAAA och IIIIIIIIII och EEEEEEEEEEEEEE ☺ När Felix gör vissa saker är han otroligt noggrann, jag har vid flera tillfällen hört att han har bra tålamod bara han tycker det är roligt....och det är väl just det som är problemet, hitta träning som är rolig! Det är ju roligare att äta, eller nej förresten, det där hörde nog inte ihop va?

Sen cyklade vi och slängde skräp, om och om igen kastade Felix och försökt pricka hålet på containern. Inte så lätt men vi hade gott om tid ☺




Sen blåste vi tussar i hallen fram och tillbaka, hoppas han kommer tycka att detta är roligt även om ett par dagar för han är skitduktig och det är ju bra träning för honom! Sugröret har vi fått av logopeden. Det sitter en platta högst upp så han inte får in röret så långt i munnen utan måste sluta läpparna mycket och hårt för att det ska gå och blåsa. Vi blåste på en bomullstuss.



Sen var jag ute och gick en låååångrunda delat på två, först 8 km och sen 10 km. Förbrände massor med kalorojder och räknade sen ut hur mycket kalorojder det är i salta pinnar och resultatet blev 28 g = ca 100 k. Förståd att ni funderat på det ;) Hade kunnat äta upp hela paketet!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Skolgatan sa...

Kul att hitta rätt träning,vilket bra sugrör!

Bra jobbat mamma Ylva med,skönt med långpromenader.

Skolgatan sa...

Om du kommer blir det paj,annars blir det bara hembakat bröd!