måndag 10 oktober 2011

Träskplask!

Kika in de första 10 sek på denna film!! :)

Å denna film, ser ut som ett gäng zoombies som kommer krypande, läskigt ju!

4 kommentarer:

Suzan sa...

grymma ni är!!

Skolgatan sa...

Haha fy fan! Ser kul ut men jag skulle få satsa på en 2-timmarstid:)

Jenny H sa...

Sv: ja jag fattar precis vad du menar :)! Det är första ggn jag faktiskt själv känner så! Jag tror det är så här:

För mig har vikt inte blivit en siffra på vågen (visst jag väger mig). Ja försöker känna efter när det känns "lagom" i kroppen och då är "lagom" inte en siffra utan en känsla av välbefinnande. Siffror blir lätt att man jämför med andra medans känslan är ens egen.
För ungefär två veckor sedan tyckte jag att jag kändes just "lagom". Visst, jag har kvar rumpa och lår men även LITE tuttar och skydd över vissa kotor. Kläderna satt okej och jag mådde bra! Visste att det var en vikt jag skulle klara hålla utan att behöva tacka nej till fika, godis mm.
Nu har jag dock tappat ett kilo till och genast kände jag skillnad (vågen visade att känslan stämde). Nu vill jag tillbaka till den där vikten som kändes så rätt. Eller känslan rättare sagt.

Låter väl helflummigt men ungefär så tänker jag! Jag går mina morgonpromenader, all annan motion läggs på bonuskontot. Sen äter jag det jag gillar och försöker äta bättre på veckorna.

Hoppas du blev lite klokare :)!

Kramen och krya på fingret nu!

Jenny H sa...

Nu har jag kollat in filmerna!
Jösses!!!!! Det är ju inte klokt!!!! Samtidigt som det ser helt sjukt ut så kan man inte annat än tycka att det lockar lite... Gillar att bli ordentligt skitig så kanske skulle va nåt för mig?! Fast jag gillar inte att ta ut mig så kanske ska jag satsa endast på kärren?

Duktig du är som tar dig igenom en sån bana!!

Kram!