75 g smält smör
12 digestivekex
Krossa kexen med det smälta smöret gärna i en matberedare. Tryck ut i pajform och ställ i kylen.
Lägg 3 gelatinblad i blöt.
Sjud 3 dl grädde med 1 dl socker tills sockret löst upp sig.
Krama ur gelatinbladen och lägg i grädden och rör om tills bladen smält.
Mixa hallon. Rör i 200 g Philadelphiaost i grädden och ha sen i hallonen. Rör om och häll i pajformen och ställ i kylen minst 3 timmar, gärna längre.
Garnerna med hallon och kanske mynta. Jag använde hallonblad i brist på annat.
- Posted using BlogPress from my iPhone
2 kommentarer:
Eh, det där lät/ser svingott ut. Tar receptet direkt... :-)
Oj! Nu ser jag att jag skrivit juni i rubriken :)! Får skylla på att jag är snurrig helt enkelt!
Kramen!
Skicka en kommentar