Nutellasemifreddon som jag gjort blev väldigt uppskattad!
2 marängbottnar
5 dl grädde
4 ägg
1 burk nutella
2 msk socker
Separera äggulan från vitan. Vispa äggvitan med 1 msk socker till hårt skum, vispa äggulan med 1 msk socker så fluffigt det går. Vispa grädden för sig. Lägg en marängbotten i botten på en form med löstagbar kant. Vänd ihop ägg och grädde och krossad maräng försiktigt. Micra nutellan så den blir rinnig och ringla i och vänd om (spar lite till garnering). Ös i form, ringla över resten av nutellan och fryst i minst 4 timmar. Låt stå en stund innan servering. Slicka skålarna väl!
- Posted using BlogPress from my iPhone
2 kommentarer:
OJ, vilken god tårta den måste jag prova att göra. Var ett bra tag sen jag var in och läste så nu har jag lite att ta igen :-)
Kram kram
Skicka en kommentar