söndag 15 februari 2009

Full fart hela dagen!

Imorse fick vi sova till 7.00, det händer inte så ofta. Jesper hann inte mer än att vakna innan han började tjata om att få spela på sitt Nintendo ds. Gick en sväng med dammsugaren och städade barnensn rum. Efter frukost kom farfar och hans sambo Görel för att träna med Felix. Vi andra åkte till Rönnby, Jesper har innebandyträning där och Micke är tränare/ledare. Jag och Jack passade på att gå en promenad innan vi gick in och tittade på träningen. Sen hem och fika med farfar och Görel. Det visade att Felix hade lyckats bita sönder ett par fonemer, blir till att köpa Karlssons klister imorgon.

Snabb lunch och eftersom Felix vägrade somna fick han vara vaken. Kl 13 var det dax att åka på Upp och Nergympa, ut med hela familjen, in på Konsum Bjurhovda och handla frukt till fruktstunden. Gympa, gympa, gympa och sen direkt till Skultuna där Mickes syster bor. Felix somnade som en stock i bilen. Fikade med farmor som var där, ungarna var heltokiga och sprang runt, runt, alldeles för länge sedan kusinerna fick träffa varandra tydligen. Jag och Micke fick iaf sitta i soffan och häcka en bra stund medans faster Linda skötte ungarna. Vi beställde mat från pizzerian och vips så var man mätt igen!

Jack somnade i bilen på vägen hem och Felix somnade oxå fint! Jesper hade äntligen fått spela på sitt Nintendo och somnade nöjd han med.

Har fixat iordning Idag-boken så den är klar till imorgon. Innan dagis ska vi till logopeden. Har syndat och ätit 5 alla hjärtans dag- chokladbitar, det var gott!! Nu tittar på Gamen på tv 4, men den är så där... Ska lägga mig snart! God natt!

3 kommentarer:

Skolgatan sa...

oj vilken händelserik dag. Förstår om du är trött.

Godnatt!

Marika sa...

Oj vad ni ligger i!
Själv har jag haft depp-helg, med massa tycka synd om sig själv! Men nu är det slut på det!
Ha det...M..

ylvisen sa...

Ja varannan söndag blir det extra mycket eftersom gympan är då...

Kom igen Marika, nya tag!