fredag 20 februari 2009

Dan före dan - Egentid

Det här med egentid växer inte på träd när man har tre barn. Då menar jag kvalitets-egentid, där man gör någonting man verkligen tycker om, något som ger den där lilla guldkanten på tillvaron. Jag går promenader ibland utan barn, jättetrevligt att gå och tjata med en kompis, och visst det är bra kvalité på promenaderna men jag hade ju hellre suttit med tända ljus och ett glas vin med den kompisen än att gå gata upp och gata ner här i min lilla håla. Ni förstår skillnaden. Ibland får jag även vara ifred i tvättstugan men det är ju kanske inte så roligt direkt...

Imorgon är det iaf dagen D!! Längtar som en tok! Jag ska gå på stan i 6,5 timme med Sofia. Vi ska shoppa, äta lunch och dricka ett glas vin! Fatta! Detta datum var ju ett av delmålen i "mitt nya liv", att komma i form, bli av med några envisa gravkilon. Jag har blivit mycker piggare och kan faktiskt ha "dom där jävla jeansen" jag tidigare nämnt! LCHF har verkligen fungerat på mig!

På em är det jag och Sofia som får ta hand om barnen och Micke och Tony ska kolla på fotboll i vår porrgrotta :o). En av mina vita linnedukar har blivit bioduk eftersom vi hunnit köpa någon duk än. Micke ska få hjälp med det av Hjo-Martin som snart kommer hit med sin familj (http://www.skolgatan6.blogspot.com/).


Lampan som jag köpt på Mio, halva är present från mina föräldrar (både jag och Micke fyller år i mars).



Här ska Tony och Micke sitta och kolla på fotbollen medans jag och Sofia sköter barnen och förbereder middagen. Den nya lampan står i hörnet men det syns lite dåligt på bilden.

På kvällen blir det tacos och godis, jag har inte ätit godis sedan den 6 januari med undantag för några chokladbitar på alla hjärtans dag! Här är dukningen, har gått på linjen krimskrams i lila denna gång :o)



Idag har vi varit och badat på hab, det var ingen aktivitet idag utan frittbad då specialpedagogen som håller i badet var på utbildning. Jag hade köpt en sån där vadderad baddräck till Felix, det gick ganska bra, han verkde vara lite rädd men med tiden blir det nog bra.
Felix tyckte det var jätteroligt att sitta på min rygg när jag simmade, men attans va jobbigt det var!

2 kommentarer:

Marika sa...

Gud va härligt det låter! Helt klart mysigare en att gå på Ikea med en tjurig tonåring, men det är nog det närmsta shopping jag kommer på länge...
Fast jag ska ju på dans med
Jonny Schlagerman - icke att förglömma!
Ha så mysigt i morgon!
Kram M.

Skolgatan sa...

Hade så bra imorgon,det är du verkligen värd!

Men vad kul,jag köpte en vaderad baddräkt till Ebba med,begagnad av en jobbkompis,tycker den ser rolig ut,hon har inte provat den än men hennes lyser i rosa och gult:-)

Kram