fredag 27 mars 2009

Tack snälla pappa!

Idag har jag och Felix varit och badat som vanligt på habiliteringen. Idag var det fem barn med Downs syndrom + ett syskon. Eftersom Jack hade feber igår igen var min pappa snäll och kom ut hit för att ta hand om honom. I vanliga fall brukar Jack vara hos honom. Jack har ätit den nya penicillinkuren i fyra dagar och fick igår återigen feber, är inte det konstigt? På BVC igår tyckte A att han hade tunnat ur lite (hade gått ner 0,2 sedan förra vägningen och vägde nu bara 9,1 kg) men att magen ändå var stor och spänd. Hon började fundera kring glutenallergi men trodde snarare att det berodde på antibiotika och att han varit sjuk till och från i flera månader. Vi skulle avvakta och se.

Felix i habiliteringens nya flytvästar. Tyvärr så sjunk han som en sten när man släpte honom men med armringar gick det bra, fast dom ville han inte ha förstås... Väl hemma gick morfar och jag lös på en fläskpannkaka a la LCHF. Felix skulle äta lite yoghurt men valde att istället kladda den på tröjan!

2 kommentarer:

stina sa...

Tur att man har pappor.Skulle det bära av till Humlan?

stina sa...

HAHA ja visst är de ung och oförstörd var man där.Ok va skoj då får jag den stora äran att träffa din underbara son i morgon då..Kör försiktigt
stina