måndag 16 mars 2009

Streptokocker

Ja nu är det inte långt ifrån att Ylvisen blir tokig! Odlingen vi tog förra veckan på Felix visade på streptokocker, igen! Nu är det femte gången har har streptokocker sedan 15 december 2008. Nu ska han äntligen få en annan penicillinsort så att skiten försvinner! Jack får oxå behandling eftersom de har delad vårdnad på napparna.

VLT var här idag och streptokockerna förklarar varför Felix inte visade upp sin bästa sida. Allmänt vrång och tjurig, tyckte kameran var alldeles för stor och killen bakom riktigt jobbig som hela tiden riktade kameran mot honom. Ska bli intressant att få korekturläsa artikeln eftersom jag inte vet riktigt vad jag sa. Har lättare för att skriva än att prata, ha ha!

Hoppas verkligen att våra vänner från Hjo som var här i helgen klarade sig från Felix streptokocker. Han var ju inte på sin bästa sida så det var ingen som fick ta i honom och han sov mycket.

På em är det möte på förskolan och tyvärr kan inte jag och Micke gå tillsammans eftersom en av oss lär ta hand om våra streptokockungar... Skit!

5 kommentarer:

Kerstin B sa...

Håller med att nu får streptocokerna ta och ge sig. Hoppas att det nya medicinen knäcker dem helt å hållet.
Att det skall behöva gå så långt...
Kram
Kersitn

stina sa...

Oj dom har inte talat om att ta bort halsmandlarna??

cpmamman sa...

Usch vilken otur ;( Är han mycket infektionskänslig?

Här är det magsjuka/förstoppning eller något. Mormor som var barnvakt i helgen hade iaf spytt idag...

Krya på sig!

ylvisen sa...

Ja fy, nu är det tråkigt!

cpmamman, nej han är inte speciellt infektionskänslig annars. Är sällan sjuk.

Blä Ylva

Marika sa...

Nej fy, nu får det väll vara nog! Stackare...